Mozaik
TAYLOR SWIFT NAJAVILA “LOVER”

Na YouTubeu pričat će s fanovima o albumu
Objavljeno 20. kolovoza, 2019.
Pjevačica Taylor Swift ne prestaje predstavljati novi materijal. Nakon što smo nedavno imali priliku slušati tri nove pjesme, "You Need To Calm Down","ME!" te "The Archer", sada je predstavila novu pjesmu "Lover" koja će se također naći na njezinu istoimenom sedmom studijskom albumu. Pjesma je hrvatskoj publici dostupna u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Pjesmu "Lover" Taylor Swift potpisuje samostalno, a dobila je i prigodan lyric video koji užurbano juri prema velikom broju pregleda. Iako je najavila kako idući tjedan izlazi službeni videospot, lyric video za ovu pjesmu se u manje od 12 sati od objave bliži brojci od dva milijuna pregleda.

Taylor Swift javila se svojim obožavateljima na društvenim mrežama te poručila: "Ovog tjedna, 22. kolovoza, javljam se uživo preko YouTubea. Bit će jako zabavno, razgovarat ćemo o novom albumu ‘Lover‘ te ću uživo izvesti pjesmu koju nisam nikada dosad. Na kraju ćete vidjeti premijeru novog videospota za pjesmu ‘Lover‘. Pridružite mi se." Njezin sedmi studijski album će svijetlo dana ugledati dan poslije, 23. kolovoza, a već sad je dostupan za prednarudžbe.

Njezin će novi album sadržavati 18 pjesama, a pjevačica je otkrila kako će njime prevladavati romantični motivi: "Romantične pjesme ne moraju nužno biti vesele. Mislim da se romantika može pronaći i u osjećaju tuge ili samoće", objasnila je. Uz standardnu verziju albuma, "Lover" će biti dostupan u četiri različita deluxe izdanja koja će sadržavati i audiosnimke nastale u procesu stvaranja pjesama, postere te knjižicu s tekstovima pjesama. T.K.
Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike