Osijek
OBNAVLJANJE MREŽE HEP TOPLINARSTVA U STEPINČEVOJ

Zbog radova nakratko bez struje
Objavljeno 13. kolovoza, 2019.
Radovi na obnovi toplovoda u Stepinčevoj ulici, na dijelu od Europske avenije prema sjeveru, prije nekoliko dana nakratko su prekinuti, nakon što su radnici izvođača radova, tvrtke Utvrda d.o.o. iz Višnjevca, slučajno presjekli strujni kabel. Prema tvrdnjama našeg čitatelja, stanovnika Stepičeve, struje je nestalo samo u nekim utičnicama u njegovu i susjednim stanovima, zbog čega nije mogao odmah primijetiti da mu ne radi hladnjak. Zahvaćen je bio i kabel za internet, zbog čega su, doznajemo, bez internetske veze ostali i neki odvjetnički uredi. Srećom, djelatnici HEP-a kvar su brzo otklonili te nije bilo većih neugodnosti.

Ovaj mali incident potvrdili su nam i iz spomenute tvrtke, dodavši da je kvar odmah otklonjen.

- Pod zemljom je veliki broj instalacija i gotovo je nemoguće prilikom ovakvih radova ne zakačiti neku od njih. Istina je da smo oštetili kabel, međutim, kvar je brzo otklonjen. Trenutno radimo i u Radićevoj ulici kod kolodvora, gdje su instalacije postavljane odmah ispod betona, kako je tko htio, stoga je jako teško kopati a da ih se pritom ne zahvati - rekao nam je Mirko Ivković iz tvrtke Utvrda.

Do početka sezone grijanja ukupno će biti obnovljeno 1300 metara toplovoda na lokacijama u Radićevoj, Stepinčevoj, Zagrebačkoj, Strossmayerovoj i Šamačkoj ulici, Gornjodravskoj obali i Blok-centru II, a na Gajevu trgu, kod Ekonomskog fakulteta, radovi su nedavno završili. I.A.
Možda ste propustili...

NAJBOLJE OSVJEŽENJE OD VRUĆINA PRUŽAJU DRAVA I KOPIKA

Nemamo more, ali imamo dravske plaže za spas od žege

SVE VIŠE ELEKTRIČNIH ROMOBILA NA ULICAMA

Zakon ih (još) ne poznaje, ali ipak ne smiju na kolnik

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UČESTALE KRAĐE U TRGOVINAMA DOVODE DO APSURDNIH SITUACIJA

Kad sam nedotjerana, na kulen mi zalijepe alarm

2

GRAĐANI PORUČUJU UNIKOM-U:

Fontane bi trebale biti ukras, a ne ruglo, kao ove u centru!

3

UZ BOK RIMU I LONDONU

Tematske ture hit u Osijeku: Naš grad kakav još nismo vidjeli

oglas