Učionica

Čak 33 djelatnika FDMZ-a uspješno sudjelovala u utrcI HT B2RUN Osijek
Objavljeno 15. srpnja, 2019.
Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek ove je godine prvi put sudjelovao u poslovnoj utrci HT B2Run Osijek koja je održana 12. lipnja 2019. na osječkoj Promenadi.

HT B2Run utrke tradicionalno se održavaju u četirima najvećim hrvatskim gradovima (Split, Rijeka, Osijek i Zagreb), a na svakoj se lokaciji dodjeljuju priznanja za sudionike. Cilj prijave za tu utrku bio je podići svijest o zdravom životu u kolektivu i promidžbi timskoga duha, zabave i druženja s kolegama. Među ukupno 1005 trkača na ovogodišnjoj utrci Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek sudjelovao je s čak 33 trkača. Naši su djelatnici nastupali pod prigodnim sloganom „U zdravom tijelu zdrav zub“ ostvarivši zapažen rezultat osvajanjem četvrtoga mjesta u kategoriji Srednja poduzeća – ženska trojka.
Tomislav Levak
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREGLED PRIJAVA ZA ERASMUS PROGRAM MEĐUNARODNE MOBILNOSTI U OKVIRU SVEUČILIŠTA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2019./2020.

Sve veće zanimanje znanstvenika i studenata Sveučilišta u Osijeku za sudjelovanjem u programu Erasmus+

2

RAZGOVOR: TAJANA MOHNACKI, OSJEČKA MAGISTRICA KULTURALNOGA MENADŽMENTA, ODNEDAVNO GLOBALNA POTPREDSJEDNICA ERASMUSOVE STUDENTSKE MREŽE (ERASMUS STUDENT NETWORK)

Glavni cilj, na koji ću se usmjeriti u svojem mandatu, bit će priznavanje rada studenata volontera

3

ODJEL ZA FIZIKU SVEUČILIŠTA U OSIJEKU

Provode brojna važna znanstvena istraživanja i projekte te razvijaju međunarodnu suradnju i mobilnost