Osijek
PONOVNO ZASTOJ TRAMVAJA U STROSSMAYEROVOJ ULICI

GPP: Vozači, povucite ručnu kočnicu!
Objavljeno 18. lipnja, 2019.
Tek je puka sreća što je vlasnik automobila bio u blizini pa zastoj tramvaja zbog ove situacije u nedjelju nije duže potrajao. Naime, u Strossmayerovoj ulici vozač tramvaja iznenadio se vidjevši automobil parkiran nasred tramvajske pruge. Ipak, čini se da ovaj događaj nije prouzročio poremećaj rasporeda vožnje tramvaja.

- Nemamo zabilježen ovaj događaj, iako smo dobili fotografiju na e-mail. Ako nam vozač ne dojavi ovakve situacije, to znači da zastoja nije bilo, odnosno da je automobil zbog svog položaja samo nakratko zaustavio tramvaj. Da je došlo do kakvog poremećaja u prometu, rukovoditelj prometa GPP-a morao bi to znati, no nemamo saznanja o ovom događaju - prokomentirala je Sanja Mršo, voditeljica marketinga u GPP-u, nakon što smo ju upitali za još jedan u nizu nepropisno parkiranih automobila, ovaj put na pol‘ tramvajske pruge.

U GPP-u apeliraju na vozače da vode računa o povlačenju ručne kočnice pri parkiranju automobila. Također, u Županijskoj ulici, primjerice, valja obratiti pozornost na dužinu vozila zbog blizine tramvajske pruge, što je vrlo čest razlog zastoja na toj tramvajskoj trasi. Ma.M.
Možda ste propustili...

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike