Osijek
GRADSKA I SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA

Ljetno radno vrijeme
Objavljeno 17. lipnja, 2019.
Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u razdoblju od 1. srpnja do 31. kolovoza prelazi na ljetno radno vrijeme, doznajemo od Dubravke Pađen Farkaš, ravnateljice. Središnja knjižnica te ogranci Donji grad, Industrijska četvrt, Jug II i Retfala u ljetnom će razdoblju raditi u suprotnim, izmjeničnim tjednim smjenama. Tako će u prvome tjednu ljetnoga radnog vremena ogranci knjižnice za korisnike biti otvoreni od 7 do 13.30, a u istome će tjednu središnja knjižnica korisnicima biti dostupna od 13 do 19.30.

Navedeno radno vrijeme korisnicima omogućava pristup knjižničnoj građi cijeli dan. Ogranak će Novi grad tijekom navedenog razdoblja biti zatvoren, a korisnici će svu posuđenu građu moći vratiti u drugim ograncima ili u središnjoj knjižnici, kao što će moći i posuditi građu. Detaljnije informacije i raspored smjena mogu se pronaći na službenoj mrežnoj stanici i na društvenim mrežama GISKO-a.

Inače, ljeto je godišnje doba kada Osječanke i Osječani više čitaju, nadokađujući na godišnjem odmoru ono što su propustili u ostatku godine. Ako pak niste sigurni koje biste knjige posudili za plažu, preporučujemo da na web-stranici GISKO-a potražite preporuke Srđana Lukačevića (Đelo od Gisko). I.R.G.
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike