Mozaik
ZA KONCERT NA ŠALATI 3. SRPNJA ODABRANA GRUPA ANIMAL DRIVE

Dino s bendom predgrupa Whitesnakeu
Objavljeno 12. lipnja, 2019.
Zagrebačka heavy rock četvorka Animal Drive, koju predvodi Dino Jelusić, nastupit će kao predrgupa Whitesnakeu na stadionu Šalata 3. srpnja. Animal Drive je 2012. u Zagrebu formirao pjevač i kompozitor Dino Jelusić. Dino je skladatelj, multiinstumentalist, diplomirani glazbeni pedagog s nevjerojatnih 20 godina glazbene karijere iza sebe i suradnjama s velikim svjetskim glazbenicima, pobjednik desetak međunarodnih pjevačkih natjecanja te glazbenik koji paralelno radi na pet albuma koji izlaze u toku 2019. U Animal Driveu pridružili su mu se gitarist Keller, basist Rokinđa i bubnjar Zvone, a zajedno stvaraju glazbu pod utjecajem bendova kao što su Dream Theater, Skid Row i, naravno, Whitesnake. Grupa je potpisala za label Frontier Records te 2018. objavila izuzetno zapaženi debi „Bite!“ koji je bio promoviran diljem Europe na nizu koncerata i festivala. U travnju ove godine objavili su EP „Back to the Roots“.

Animal Drive će nastupiti kao predgrupa Whitesnakeu na velikom koncertu na stadionu Šalata. Rock-divovi u Zagreb stižu na izuzetan open-air nastup na omiljenom gradskom koncertnom prostoru i donose najveće hitove poput “Here I Go Again”, “Is This Love”, “Still Of The Night”, “Give Me All Your Love”, “Crying In The Rain” i “Slow An’ Easy”, dopunjene singlovima s aktualnog albuma “Flesh & Blood”.

Ulaznice su u prodaji putem Eventima po cijeni od 240 kn, a na sam dan koncerta iznosit će 260 kn i vrijede za cijeli prostor za publiku. T.K.
Možda ste propustili...

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike