Osijek
PODJELA HRANE ZA ROĐENDAN RIJEKE LJUBAVI

Za obitelji u potrebi 200 paketa života
Objavljeno 23. svibnja, 2019.
Humanitarna udruga Rijeka ljubavi 27. svibnja obilježit će svoj osmi rođendan i tom će prigodom, od 11 sati, podijeliti 200 paketa života za obitelji u socijalnoj potrebi koje nisu podigle svoj paket.

Predsjednica Štefica Čučak moli prijatelje koji mogu odvojiti neke prehrambene proizvode ili financijsku potporu da se uključe u veliki humanitarni lanac dobrote.

- Izuzetno sretan i neuobičajen događaj priredila je naša sugrađanka, koja se odrekla poklona za svoj rođendan i sva sredstva prenamijenila za djecu korisnike Rijeke ljubavi. Mi u udruzi naviknuli smo na čuda, a ovo je nešto posebno, jer je uz pomoć rodbine i prijatelja, koje je potaknula njezina priča, donirala 100 kilograma banana i 100 kilograma naranči. Udruga će dodati slatke deserte kako bismo napravili i podijelili 100 paketića mališanima. Ova radosna podjela bit će 27. svibnja u ponedjeljak s početkom u 10 sati u našoj udruzi, u Strossmayerovoj 68, sa željom naše sugrađanke da razveseli djecu, kojoj ovako želi poručiti da znaju da su voljena i da nisu zaboravljena. Sugrađanka se bavi plesom pa će se akciji pridružiti i njezine učenice plesačice te će na podjeli paketića zaplesati s mališanima Rijeke ljubavi - najavljuju iz Rijeke ljubavi. D.P.
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike