Mozaik
U PREGOVORIMA JE S FASSBENDEROM, FOXXOM I DINKLAGEOM?

Mel Gibson režira "Divlju hordu"
Objavljeno 20. svibnja, 2019.
Slavna glumačka imena Michael Fassbender, Jamie Foxx i Peter Dinklage pregovaraju o ulogama u novoj verziji filma "The Wild Bunch" koju će režirati Mel Gibson. Bryan Bagby služit će kao koscenarist uz Gibsona te izvršni producent ovog remakea. Naime, originalnu je verziju filma 1969. godine režirao legendarni redatelj Sam Peckinpah, poznat po akcijskim macho filmovima, a u priči o ostarjeloj bandi u posljednjim danima Divljeg zapada između ostalih glumili su William Holden i Ernest Borgnine. Film je bio nominiran za Oscare u kategorijama izvornog scenarija i glazbe.


No prije nego što potpišu ugovor i krenu snimati "Divlju hordu", glumci imaju pune ruke posla na drugim projektima. Michael Fassbender glumiti će s Arnoldom Schwarzeneggerom i Davidom Hasselhoffom u nastavku kultnog kratkog filma iz 2005. “Kung Fury”, a sljedeći je angažman Jamieja Foxxa pojavljivanje u ABC-jevu uprizorenju serija “All in the Family” i “The Jeffersons” uživo, koje će biti prikazane sljedećeg tjedna. Peter Dinklage će pak s Joshom Brolinom glumiti neobičnu braću u komediji “Brothers” koju za Legendary Entertainment piše Ethan Cohen.
Mel Gibson trebao bi se pojaviti u novom filmu “Rothchild”, u kojem uz njega glumi Shia LaBeouf, a režirat će ga Jon S. Baird (“Stan & Ollie”). Kad je riječ o režiji, Gibson bi trebao režirati i “Destroyer”, mornarički film o Drugom svjetskom ratu. T.K.






Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike