Osijek
GRADSKA I SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA

Korištenje BOSON setova dodataka za micro:bit
Objavljeno 18. ožujka, 2019.
U organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i Instituta za razvoj i inovativnost mladih (IRIM), u utorak, 19. ožujka 2019. godine, u vremenu od 18 do 19.30 sati održat će se edukacija o korištenju BOSON setova dodataka za micro:bit. Radionica će se održati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Ova aktivnost namijenjena je knjižničarima Županije iz Našica, Đakova, Čepina i GISKO-a, a za cilj ima naučiti ih koristiti BOSON setove dodataka za micro:bit. Traje 90 minuta i bazira se na BBC micro:bit tehnologiji. Voditelj je radionice Tomislav Pandurić.

Micro:bitovi se u svim ograncima knjižnice te na Odjelu za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek mogu posuđivati još od utorka, 3. travnja 2018. godine, podjednako kao i sva dostala "knjižnična građa". Rok je posudbe 14 dana. Za one koji se žele duže koristiti njime, moguće je čak napraviti i produljenje roka posudbe. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 031/211-233 (služba za informatičku potporu GISKO-a). I.A.
Možda ste propustili...

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

OPREMANJE ŠKOLSKIH KNJIŽNICA

Pomozite osječkoj OŠ Svete Ane

Najčitanije iz rubrike