Mozaik
SLAVONSKI PUNK-BEND NASTAVLJA S KONCERTIMA

Danas Punčke započinju turneju po Nizozemskoj
Objavljeno 17. siječnja, 2019.
Slavonski punk-rock trio Punčke kreće na miniturneju po Nizozemskoj, koja će uključivati i nastup na Eurosonic Festivalu. Turneja ih vodi na tri važne svirke i počinje danas, 17. siječnja, kada će nastupati u Enschedeu. Dan poslije, 18. siječnja, rezerviran je za Groningen i najveći europski showcase festival Eurosonic, gdje su Punčke jedini bend iz Hrvatske koji nastupa pred glazbenim profesionalcima iz Europe i svijeta. Sve završava 19. siječnja u Amsterdamu u kultnom klubu Vondelbunker.

Njihov aktualni EP ‘‘Valovi‘‘ prošlogodišnja zbrajanja stavljaju na liste najboljih izdanja u Hrvatskoj i regiji za 2018. po izboru glazbenih urednika, dok je istoimeni singl uvršten među najbolje pjesme godine. Bend radi i na novim materijalima, a nizozemska publika moći će prva čuti novu pjesmu s kojom najavljuju nastavak novih stvari, suradnji i izlazaka u nepoznato.

Prošla je godina bila zapamćena i po prvoj azijskoj turneji benda. Far East Tour u studenome je odvela Punčke u daleku Maleziju, Filipine, Tajvan i Japan, a sve je uhvaćeno u jedinstvenim minidokumentarcima turneje koje potpisuje B.A.K.A. production.

S jednim od najdužih popisa svirki u svom stažu, koji sada broji više od 400, Punčke su konstantno koncertno aktivne.T.K.
Možda ste propustili...

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

Najčitanije iz rubrike