Tehno
VODIČ KROZ BLAGDANSKU KUPNJU – 2. DIO

Najbolje stvari koje smo imali priliku isprobati u ovoj godini
Objavljeno 21. prosinca, 2018.
Ako još niste odabrali poklone za najdraže, neka vas inspirira 2. dio vodiča kroz blagdansku kupnju

Vezani članci

VODIČ KROZ BLAGDANSKU KUPNJU – 1. DIO

U potrazi za idealnim poklonom za ovogodišnje blagdane

Nastavljamo s našim kratkim osvrtom na najbolje stvari koji smo imali prilike isprobati u 2018. godini, a koje smo uokvirili u naš blagdanski vodič. U drugom dijelu nastavljamo s našim izborom u kojemu donosimo ono najbolje i ono što nas se najviše dojmilo. Kao i u prvom dijelu, donosimo nekoliko stvari, a među kojima sigurno ima ponešto za svakoga, od računala, periferija do stvari za kuću, automobil, edukacije…


Ovo je to što si mi želimo, a sigurni smo i mnogi od vas i oko vas. Stoga, usrećite sebe, nekog sebi bliskog i uživajte. Ako ste propustili naš prvi dio vodiča, svakako pročitajte i njega.

AOC AG241QX

Vrhunski monitor ključan je u dojmu pri igranju, ali i pri ugodnom svakodnevnom radu na računalu. Tražite li monitor koji će oba zadataka ispuniti s lakoćom, svakako pogledajte AOC AG241QX. Donosi 23,8 inča u dijagonali, QHD rezoluciju, 144 Hz panel, visoku razinu svjetline i 97-postotnu pokrivenost sRGB spektra. Zahvaljujući ovim mogućnostima, bit će idealan kako za igru tako i za napredniji rad, poput video ili fotoobrade.

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Higijena, posebno ona oralna, izuzetno je važna za naše zdravlje. Želite li nekoga potaknuti na bolju posvećenost u tom zadatku, nema bolje motivacije od pametne i tehnološki napredne četkice kakve je Philips Sonicare DiamondClean Smart. Ta četkica povezuje se s pametnim telefonom i prati vaše rezultate pranje iz dana u dan savjetujući kako postići bolje rezultate. U pogledu čišćenja donosi soničnu tehnologiju s čak 62.000 pokreta u minuti, a sve skupa prati senzor pokreta, pritiska, kao i mogućnosti raznih načina rada.

Garmin vívomove HR

Imate li osobu kojoj biste htjeli pokloniti sat, odvažite se i izaberite nešto pametniju izvedbu. Zamislite spoj pametnog i klasičnog sata – upravo to je Garmin vívomove HR! Naizgled klasičan sat s kožnim remenom, kućištem od čelika i kazaljkama, ispod površine skriva napredne mogućnosti praćenja aktivnosti, povezivanja s pametnim telefonom i hrpu mogućnosti koje inače donose pametni satovi. Velika prednost je što baterija traje tjednima, a čak i kada ga poželite koristiti kao običan sat – on to može.

D-Link DIR-878

Zaljubljeniku u računala, igraču, ali i svakom tko želi internet doma koji dopire do svakog kutka, nema boljeg poklona od usmjerivača kao što je D-Link DIR-878. U taj uređaj ugrađen je posljednji krik tehnologije u bežičnom povezivanju, a donosi rad na dva frekvencijska spektra (2,4 i 5 GHz), MIMO tehnologiju, kao i mogućnost kreiranja mesh mreže kombiniranjem dvaju uređaja. Zahvaljujući snaženom hardveru, možete računati na ispunjenje svih zahtjeva u postavljanju kućne mreže, bez obzira na zahtjeve.

XPG SX8200 Pro

Želite li doista nekome dokazati kako se "kužite u računala", onda je kupnja određene komponente najbolji izbor. XPG SX8200 Pro upravo je ta komponenta kojom nećete pogriješiti. Ovaj NVMe Gen3x4 PCIe M.2 2280 SSD disk donosi munjevitih 3500 i 3000 MB/s brzine čitanja, odnosno pisanja, a to su već performanse koje će zadovoljiti i najzahtjevnije. Kapacitet do 1 TB također ide tome u prilog, pa želite li sebi ili nekome bliskom podariti svu blagodat brzog diska, ovo je idealan poklon.

Edukacija u Algebri

I za kraj nešto što nismo testirali i fizički opipali, ali smatramo izuzetno korisnim. Imate li dijete školske dobi, ulaganje u znanje sigurno je najvažnije. Digitalna zimska škola, koja se ove godine održava u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Varaždinu, uključuje visokokvalitetnu STEAM edukaciju s digitalnim pedagozima, profesionalnu cjelodnevnu brigu o djetetu, obroke i međuobroke te rad uz najmodernije tehnologije i digitalne alate.
Marin Režić
Želite li doista nekome dokazati kako se "kužite u računala", onda je kupnja određene komponente najbolji izbor
Svakom tko želi internet doma koji dopire do svakog kutka, nema boljeg poklona od usmjerivača
Najčitanije iz rubrike