Tehno
VODIČ KROZ BLAGDANSKU KUPNJU – 1. DIO

U potrazi za idealnim poklonom za ovogodišnje blagdane
Objavljeno 14. prosinca, 2018.
Stres oko darivanja bližnjih može se učinkovito smanjiti ako imate dobru ideju i dovoljno vremena

Stres oko darivanja bližnjih može se učinkovito smanjiti ako imate dobru ideju i dovoljno vremena izvršiti zadano. S obzirom na to da tehnološki pokloni poslovično predstavljaju sigurnu kupnju i jamac su velike sreće, ovih blagdana naš izbor top tech poklona, odnosno naš vodič kroz blagdanske poklone, podijelili smo u dva dijela. U našem izboru donosimo ono najbolje i ono što nas se najviše dojmilo. Ima tu svega za svakoga, od računala, periferija, do stvari za kuću, automobil, edukacije… Ovo je ono što si mi želimo, a sigurni smo i mnogi od vas i oko vas. Stoga, usrećite sebe, nekog sebi bliskog i uživajte.



Epson L6190

Epson L6190 pisač je koji nas se dojimo ponajviše zbog svog kompaktnog i privlačnog dizajna. Donosi nevjerojatno jeftin ispis zahvaljujući ugrađenim spremnicima u koje se ulijeva boja, a kako je riječ o multifunkcijskom uređaju, on je i pravi multipraktik. Omogućava obostran ispis, skeniranje (ima i ADF), tu je i faks te naravno i kopirka koja može raditi samostalno. Idealno za sve koji ispisuju mnogo, poput poduzetnika, ali i studenata.

Lenovo Legion Y530

Malo nas se koje računalo dojmilo ove godine više od Lenova Legiona Y530. Izuzetno lijepo dizajniran prijenosnik donosi iznenađujuće kvalitetnu izradu, ali još važnije od toga – snažan hardver. Lenovo Legion Y530 dostupan je do procesora Intel Core i7 8750H, memoriju je moguće proširiti do monstruoznih 32 GB DDR4, a za pohranu tu je HDD i M.2 SSD. Šećer na kraju svakako je NVIDIA GeForce GTX 1050 s 4 GB vlastite memorije. Žalite li igraću zvijer u tihom pakiranju – bolje ne može!

Sony Xperia XZ3

Pametni telefon za nekog sa stilom i karakterom koji ga ističe od svih drugih teško je pronaći u moru istih. Međutim, Sony već godinama prkosi unificiranom i donosi svoje trendove, a takva je priča i s modelom Xperia XZ3. Najnoviji model japanskog proizvođača donosi moćan hardver u obliku Snapdragon 845 s 4 GB radne memorije, 6-inčni OLED zaslon obogaćen Sonyjevim tehnologijama s televizora, a tu je i jedna od najmoćnijih kamera. Dakako, dizajnerski predstavlja dragulj kojeg će svatko poželjeti.

Logitech G560

Imate li gamera u obitelji tada zasigurno ne strepite od moćnog računala, jer je ono već tu. Međutim, opreme i dodataka nikad dosta, a za igrače zvuk je jedan od najvažnijih elemenata u koji nikada nije na odmet uložiti. Logitech G560 predstavlja zvučnički set sastavljen od dva visokotonca i jedne niskotonske jedinice, a posebnost je ugrađena RGB rasvjeta koja može pratiti sadržaj na zaslonu računala! Dodajmo k tomu i više no snažan zvuk uz grmljavinski potresan bas i osmjeh svakog igrača je zajamčen.

Einhell CC-JS 12

Imate li vozača u obitelji koji je često na putu ili svakodnevno treba automobil, bilo za posao ili privatne potrebe, tada strah od zatajenja akumulatora zimi predstavlja uvijek prisutnu prijetnju. Ovim powerbankom za automobil (ali i za brojne druge uređaje) omogućit će paljenje automobila u trenutku kada vas akumulator „iznenadi“. Einhell CC-JS 12 uvijek je zgodno imati uza sebe, jer nikad ne znate kada će zatrebati vama, ili nekom u vašoj blizini.

Electrolux Pure F9

Jedan od zadnjih proizvoda koji smo imali prilike isprobati u 2018. godine bio je Electrolux Pure F9. Revolucionaran, inovativan, moderan, tehnološki napredan, efikasan i zabavan usisavač koji će oduševiti svakoga tko brine o čistoći svoga doma. Donosi sasvim novi koncept usisavača koji je drugačiji od bilo čega viđenog, opremljen je snažnim motorom, kao i brojnim dodacima, a za zdravlje tu je višestruko filtriranje. Uz sve to, radi bez žica, nezahtjeva skupe vrećice i izgleda vrhunski!
Marin Režić
Možda ste propustili...

SAMSUNG PREDSTAVIO GALAXY TAB S6 LITE

Baterija za 14 sati neprekidne reprodukcije videa

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Izvrsne performanse i vrhunska kamera

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike