Mozaik
FESTIVALSKO ANTIVALENTINOVO 8. I 9. VELJAČE 2019.

Nastupit će i Kojoti i Elemental
Objavljeno 19. prosinca, 2018.
Nakon već potvrđenih nastupa grupe Let3, Ramba Amadeusa, Bad Copyja i Zabranjenog pušenja, napokon su otkrivena i preostala dva velika headlinera za prvo festivalsko Antivalentinovo. U Boćarskom domu, 8. i 9. veljače, zasvirat će Elemental i Kojoti. Veličanstvena sedmorka Elemental nedavno je u Tvornici obilježila puna dva desetljeća na domaćoj glazbenoj sceni uz presjek svojih najznačajnijih hitova, pa i ovaj put budite spremni na selektiranu listu pjesama.

Kojoti, autori velikih hitova kao što su "Hodala je pola metra iznad zemlje", "Halucinacija", "Izgubljen u svemiru", ili "Razuzdan i lud", stat će uz bok ostalim odličnim imenima. Zagrijat će nas ne samo starim hitovima, nego i novim materijalima koji nas uskoro očekuju. Za žestoki start koncerta pobrinut će se tročlani zagrebački horror pop-punk bend Saučešće, koji zajedno sviraju od 2012. godine, a vjerna ih publika već dobro poznaje kroz Frakturu mozga (Matija), Mašinka (Perica) i Pičke vrište (Filip).

Pretprodaja ulaznica traje do 20. siječnja 2019. godine po sljedećim cijenama: jedna osoba – jedan dan za 80 kuna; festivalska ulaznica za jednu osobu za 140 kuna; dvije osobe – jedan dan za 140 kuna; festivalska za dvije osobe za 260 kuna. Mogu se kupiti putem sustava Entrio i na njegovim prodajnim mjestima. T.K.
Možda ste propustili...

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike