Osijek
NESVAKIDAŠNJE DRUŽENJE U DV-U JAGLENAC

Mališani u vrtiću s bakama i djedovima!
Objavljeno 18. prosinca, 2018.
Već tradicionalno, i ove je godine u Dječjem vrtiću Jaglenac održano druženje mališana s djedovima i bakama. Njih tridesetak došlo je prijepodne provesti sa svojim unucima iz najmlađe - zelene skupine vrtića, a sve u sklopu projekta "Baka i djeda sa mnom u vrtiću" koji su realizirale odgojiteljice Tatjana Lukadinović i Suzana Lubina.

Iako su još jako mali - dvije i pol do tri i pol godine - i tek tri mjeseca pohađaju vrtić, mališani su vrlo hrabro izišli pred bake i djede koji su se okupili u dvorani vrtića i pokazali jedan mali dio pjesama, igara i poetskih tekstova koje su do sada naučili. A pljesak koji su dobili izmamio je velike osmijehe pune ponosa i podigao dječje samopouzdanje mišlju - ja to stvarno mogu! Da ne ostanu dužni, bake i djede su djeci pak pokazali kako se pleše valcer, a potom s unucima izrađivali ukrase od papira koji su potom izloženi u predvorju vrića.

"Nerijetko su bake i djede od velike pomoći kada roditelji ne znaju više kako s djetetom, a dijete ustvari treba samo malo nježnosti i pažnje. Hvala svim bakama i djedama koji su nas počastili svojim dolaskom i što su učinili da se djeca osjećaju posebno vrijednima", poručuje odgojiteljica Tatjana Lukadinović.

Druženje je završilo u "zelenoj" sobi u kojoj su odgojiteljice u suradnji s roditeljima djece pripremile zdravi domjenak s voćem, suhim voćem, prirodnim sokovima i, naravno, šalicom dobre kave. Sve uz poruku - vidimo se dogodine! I.Solar
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

Najčitanije iz rubrike