Osijek
ZUMBIĆI I PRIJATELJI

Dođite na snimanje spota u park
Objavljeno 7. prosinca, 2018.
Dječji zbor Osječki zumbići snimio je, sa svojim prijateljima, novu božićnu pjesmu. Riječ je o lijepoj blagdanskoj priči u kojoj su se Zumbići povezali s učenicima osječkih i županijskih osnovnih škola te zajedno snimili pjesmu u kojoj se, iza naziva Sretan Božić, kriju glazba i stihovi Josipa Grizbahera, a za aranžman su zaslužni Davor Dedić i Željko Nikolin. Voditeljici Zumbića i cijelog projekta Majdi Milinović izuzetno je drago što je djecu na razini Grada i Županije povezala upravo glazba, a osobito ona božićna. Ističe kako su priprema za snimanje i sam dolazak u studio bili vrlo zabavni jer je za brojne pjevače to bilo prvo takvo iskustvo, a ono što slijedi je javno snimanje spota u nedjelju (9. prosinca) od 18 sati na Adventu u parku (Perivoj kralja Petra Krešimira IV., kod Sokolskog doma).

- Snažna je podrška ovom projektu i organizacijski tim ovogodišnjeg Adventa predvođen Ivanom Kristijanom Majićem, koji će, kako bi ovaj adventski vikend prošao u znaku onih najmlađih, pripremiti i brojne zabavne sadržaje te iznenađenja za svu okupljenu djecu. Nakon završetka snimanja, između 19.30 i 20 sati, na pozornici Adventa uslijedit će i koncert Osječkih zumbića.

Poziv za snimanje je javni i otvoren - na snimanje su dobrodošli svi - poziva Majda Milinović.

Uz stotinjak pjevača "zumbića" u projektu sudjeluju učenici OŠ Višnjevac (nastavnica Alma Mance), OŠ Frana Krste Frankopana (nastavnica Andreja Jandrok Škugor), OŠ Franje Krežme (nastavnica Nives Boras), OŠ Ivana Filipovića (nastavnica Eleonora Biočić), OŠ Mladost (nastavnica Dorijana Škoro), OŠ Svete Ane (nastavnica Ana Piljić Bilmez), OŠ Dobriše Cesarića (nastavnica Kristina Vuković), OŠ Dore Pejačević, Našice (nastavnica Mirjana Šutalo Vulić), OŠ Ante Starčevića, Viljevo (nastavnica Martina Kustura) te polaznici Glazbene igraonice i Glazbene škole pri OŠ Matije Petra Katančića Valpovo i Belišće (nastavnica Romana Borš Mačak). Na snimanju će im se pridružiti i plesači PK Broadway (voditeljica Antonija Blažević). I.R.G.
Možda ste propustili...

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike