Mozaik
ANDREA ELI

Osječka pjevačica objavila videospot za novi singl "Zmije"
Objavljeno 19. rujna, 2018.

Osječka pjevačica Andrea Akmadžić, koja nastupa pod imenom Andrea Eli, objavila je novi singl "Zmije" i popratni videospot.
Kako se zove tvoja nova pjesma i tko su autori?
- Pjesma se zove ‘Zmije‘. Autor teksta i glazbe sam ja, aranžman je radio Daniel Hojsak, također i audioprodukciju.

 

Odakle inspiracija za pjesmu?
- Inspiracija za pjesmu došla je iz svakodnevnog života kao i svaka moja pjesma. Ova pjesma govori o djevojci koju ne zanima prestiž i bogatstva. Dečko kojem se sviđa uporno trči za njom, iako ga ona uopće ne registrira, dok oko njega oblijeću djevojke koje itekako zanima sve materijalno. On i dalje gleda samo ovu djevojku koju sve to ne zanima.

Gdje je snimljen spot i tko je redatelj?
- Spot je snimljen u prekrasnom resortu Marina Frapa u Rogoznici. Redatelj je Tamara Viculin, talentirana mlada djevojka iz Sound Vision Studija, u kojem djeluje sa svojim odličnim timom. U spotu osim mene glavnu ulogu ima i zgodni dečko Marko Grčić, inače boksač, te simpatični Kristian Malenica, koji glumi konobara.

Što se događalo u tvojoj karijeri od prošlog singla?
- U mojoj karijeri se nije puno toga događalo od prošlog singla jer sam se posvetila nekim drugim stvarima koje me također zanimaju. Imala sam samo nekoliko nastupa. Sada se planiram ozbiljnije posvetiti pjevanju.

Kako idu pregovori oko objave albuma?

- Što se tiče objave albuma, zasad još ništa ne planiram, no svakako ću razmišljati o tome kad skupim određen broj singlova. T.K.

Možda ste propustili...

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

Najčitanije iz rubrike