Osijek
GIMNASTIČKI KLUB INOVA-GIM I DJEČJI VRTIĆ JAGLENAC

Pravili gimnastičke "palačinke"
Objavljeno 12. rujna, 2018.
Starija B skupina iz Dječjeg vrtića Jaglenac, koju pohađa 21 mališan, u povodu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana posjetila je gimnastički klub Inova-gim, u Centru gimnastičkih sportova na Zelenom polju. Vrtićarci su tom prigodom pod budnim okom trenera Gorana te odgojiteljica Suzane i Dragice imali priliku upoznati se s osnovama gimnastike te se uz to dobro zabaviti. Koluti, "palačinke", hodanje po gredi, skakanje kroz obruče i još mnogo toga tako su upotpunili jedan vrtićki dan, a sve sa zajedničkim ciljem vrtića i tog gimnastičkog kluba - da se malim Osječanima već u predškolskoj dobi usade zdrave navike, a jedna od njih svakako je bavljenje sportom.
Inače, s istim ciljem GK Inova-gim organizira gimnastičke treninge kao rekreaciju za djecu preškolske i školske dobi s upisima cijele godine. Tako se ondje, u pratnji roditelja, u sklopu programa "Tata i mama igrajte se s nama!", dva puta tjedno rekreiraju čak i trogodišnjaci. Paralelno klub ima i natjecateljski program, u sklopu kojega njegovi članovi već godinama postižu zapažene rezulatate.
Bio je ovo i nastavak aktivnosti GK Inova-gim u povodu obilježavanja Olimpijskog dana u Slavoniji i Baranji, u sklopu kojeg su proteklog vikenda članovi kluba održavali ogledne treninge. I.Sl.
Najčitanije iz rubrike