Osijek
AUTOBUSNI KOLODVOR

Muški toalet neispravan
Objavljeno 19. lipnja, 2018.

Autobusni kolodvor u Osijeku mjesto je kroz koje svakodnevno prođe velik broj ljudi, a time je i vjerojatnija potreba za korištenjem toaleta. Međutim, ondje muški toalet nije u uporabi već gotovo mjesec dana, na što nas je upozorio čitatelj P. D. (podatci poznati redakciji), koji je istaknuo i problem alternativnog korištenja toaleta za invalide.

- Jasno mi je da se nešto treba renovirati, ali ovo već predugo traje. Zbog posla često dolazim na kolodvor i bio sam u situaciji da moram koristiti toalet za invalide, što je nezgodno i nepristojno iz više razloga. Najprije, ondje nema pisoara, a isto tako taj toalet koriste jednako i muškarci i žene i stvarno je nezgodno naći se u situaciji da netko od invalida mora koristiti toalet, a ja sam ili netko drugi unutra – pojasnio je P. D. Dodaje kako smatra da bi renoviranje muškog toaleta trebalo obaviti što prije. To više, kaže, što dolazi vrijeme odlazaka na more kad je autobusni kolodvor pun putnika kako u odlascima, tako i u dolascima.

Marina Pandurević, voditeljica korporativnih poslova Panturista, vlasnika Autobusnog kolodvora Osijek, potvrđuje da je muški toalet izvan uporabe duže vrijeme. Međutim, ističe kako će taj problem uskoro biti riješen. “Na zadovoljstvo putnika, muški toalet vraća se u uporabu u bliskoj budućnosti. Stari je toalet bio u lošem stanju i renoviranje je bilo prijeko potrebno”, pojašnjava Pandurević. Ma.M.

Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike