Crna kronika
TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA IZLAZU IZ KOPAČEVA

U naletu automobila život izgubila vozačica bicikla
Objavljeno 17. lipnja, 2018.

KOPAČEVO

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju u poslijepodnevnim satima na izlazu iz baranjskog mjesta Kopačevo prema Bilju poginula je biciklistica. Zbog još neutvrđenih razloga u nju je prednjim lijevim dijelom udario automobil koji se kretao prema Kopačevu. Od siline udarca biciklistica je odbačena na prednje vjetrobransko staklo, koje se razbilo, a potom i na travu uz cestu. Od težine zadobivenih ozljeda biciklistica je preminula na mjestu nesreće.

Do naleta automobila na bicikl došlo je stotinjak metara od Kopačeva prema Bilju. Inače, riječ je o biciklističkoj ruti kojom se vikendom kreće na tisuće biciklista. Očevid na mjestu nesreće obavili su operativci PU osječko-baranjske, a tijekom njega promet se odvijao otežano, jednim trakom.

S nedjeljnom nesrećom broj žrtava prometnih nesreća za vikend u Osječko-baranjskoj županiji popeo se na četiri. U petak u jutarnjim satima u Đakovu je poginula 64-godišnja biciklistica. Ona se na raskrižju nije zaustavila na crveno na semaforu. U tom trenutku naišao je 77-godišnjak, koji je kombijem udario u prednji kotač bicikla. Žena je ubrzo preminula. Nekoliko sati poslije u sudaru automobila i kamiona koji je prevozio trupce na cesti između Martina i Donje Motičine smrtno su stradali 86-godišnji vozač auta i njegova 84-godišnja suputnica.M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike