Sport
IZNENADILI RUSE

Hrvati okupirali Kalinjingrad!
Objavljeno 16. lipnja, 2018.

Rusi se tome nisu nadali. Kalinjingrad je desetljećima prelazio iz jednih ruku u druge. Puno je vladara imao u povijesti, ali sada su došli Hrvati. Totalna okupacija na dva dana. Hrvatski navijači su zauzeli Trg Slobode, glavni trg u gradu. Bila je ludnica. Rusi i Ruskinje s djecom dolazili su se slikati s našim navijačima. Atomsfera je bila sjajna, a dodatno se podigla kada je stigla manja skupina nigerijskih navijača. Uslijedilo je zajedničko slikanje, pjesma „malo vas je p……“ i prijateljsko druženje.

Hrvatski navijači su još jednom pokazali koliko su pristojni i kako se voli i navija za svoju reprezentaciju. Iznenadili su domaćine koji su očekivali 500-tinjak ljudi, a prema onom što smo vidjeli naših navijača je bilo barem deset puta više. Bio je to hrvatski dan u Kalinjigradu. Kud god bi se krenulo kockice bi vladale. Hrvatska je na jedan dan osvojila Baltik zahvaljujući svojim navijačima. I ti su ljudi osvjetlali obraz našoj zemlji jer se nije dogodio niti jedan jedini incident.

 Posebno je lijepo bilo vidjeti brojne navijače iz Slavonije i Baranje. Od vinkovačke „Ludare“ preko uvijek vjernih Tenjaca, preko neuništive klape iz Geometra i ostalih Osječana. Prekrasno je sresti sve te ljude tako daleko od kuće. D.Keler

Možda ste propustili...

EUROPSKO GIMNASTIČKO PRVENSTVO

Srbić i Ude u finalu, Aurela sustigao umor

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

Najčitanije iz rubrike