Mozaik
MEKSIČKO “ZAGRIJAVANJE” ZA SP

Prostitutke nas znaju najbolje opustiti!
Objavljeno 12. lipnja, 2018.

Reprezentacija je otišla na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u Meksiku je i dalje tema broj jedan nogometni skandal koji bi mogao poprimiti ozbiljne razmjere. Posebice ozbiljne u obiteljima nekih nogometaša.

Meksičke nogometne zvijezde nisu iskoristile dan odmora koji im je dao izbornik za druženje sa suprugama, djecom, djevojkama, roditeljima..., nego su izabrali provod od jutra do sutra. I nije to nikakav problem da novinari koji ih prate u stopu nisu otkrili s kim su se provodili. A zabavljali su se i opuštali s prostitutkama! Devet reprezentativaca u zabavi s 30 prostitutki priča je koja ne silazi s naslovnica meksičkih novina. Zabava je počela u subotu nakon utakmice i trajala do poslijepodnevnih sati u nedjelju. Dečki su, čini se, u pravoj formi, njih devet i 30 dama, pravo “zagrijavanje” za Rusiju. Dečki tijekom zabave nisu skidali osmijeh s lica, a i djevojke su bile zadovoljne. No otrježnjenje je stiglo nekoliko dana nakon provoda, kada su novinari počeli objavljivati dio po dio priče.

I dok su neki oženjeni nogometaši pokušali zataškati cijelu stvar, ublažiti i demantirati, navodeći kako su to same laži, novinari su otišli korak dalje pa je u medijima objavljena snimka njihovih orgija. Dokaz je bio neoboriv, pa se tamošnja javnost ovih dana više bavi “tko s kim” nego kako će momčad proći u Rusiji.

A snimka je urnebesna i pokazuje kako su meksički reprezentativci vrlo maštoviti i razigrani. Snimljen je provod igrača i djevojaka u bazenu, a nije izostao ni popularni “vlakić”. Naravno, u velikim se količinama ispijao alkohol, koji je samo kumovao tomu da zabava bude još veselija.

- Dečki su se samo sjajno provodili uz glazbu, piće, ples i žene. Dobili su slobodan dan i bili bez svojih djevojaka i žena, a neki kažu kako ih prostitutke prije velikih utakmica i napora najbolje opuštaju - kazao je anonimni izvor iz meksičke nogometne reprezentacije.

Ochoa, Jimenez, Jonathan i Giovani dos Santos, Salcedo i Fabian šest je važnih prvotimaca koje javnost i mediji razvlače, a iz meksičkog saveza poručuju kako je - sve u redu. No pitanje je što kažu njihove supruge i djevojke. Sumnjamo da je na toj relaciji sve uredu.

Podsjetimo, prije sedam godina nogometaši Meksika prošli su sličan skandal te su bili izbačeni iz reprezentacije nakon što se saznalo da u hotelske sobe dovode prostitutke. Novije generacije znaju se bolje skrivati, ali ne i ovih devet uhvaćenih.

Ivana LIOVIĆ

Prije sedam godina nogometaši Meksika prošli su sličan skandal te bili izbačeni iz reprezentacije

Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

KONCERT ZA NAŠIČKO SKLONIŠTE ŽIVOTINJA

Odlični Damir, Kristijan i Stela pjevali za Farmicu

Najčitanije iz rubrike