Mozaik
POPCORN'N ROCK FESTIVAL U ORAHOVICI

Dolaze Električni orgazam, Film, Atomsko sklonište, Drugi način...
Objavljeno 18. travnja, 2018.

Prvo izdanje PopcORn'n ROCK festivala koje će se održati u petak i subotu, 22. i 23. lipnja, na orahovačkom jezeru, ne prestaje oduševljavati obožavatelje. Organizatori su vam u startu obećali rock-spektakl kakav ste dugo čekali, i obećanje ispunjavaju. Uz već najavljenjog Juru Stublića i grupu Film te Drugi način, posjetitelji će uživati u odličnim ritmovima još dva legendarna rock-benda - Električni orgazam i Atomsko sklonište. Podsjetimo, ranije su najavljeni nastupi grupa Divlje jagode i Aerodrom.

Tridesetosam godina kultnog beogradskog sastava Električni orgazam, garancija su vrhunske zabave prvog PopcORn'n ROCK festivala. Kompilacijom “Paket aranžman” i pjesmama “Krokodili dolaze”, “Zlatni papagaj”, “Vi” te skladbama “Debela devojka”, “Ja sam težak kao konj”, “Vudu bluz” i “Ša la la” s albuma “Distorzija”, kupili su svoje mjesto u glazbenoj povijesti.

Na radost svih ljubitelja rocka, orahovačkim jezerom prašit će i Atomsko sklonište, jedan od najprepoznatljivijih i najpoznatijih bendova ovih prostora, na čijoj glazbi duže od 40 godina odrastaju generacije. “Ne cvikaj generacijo”, “Za ljubav treba imat dušu”, “Pakleni vozači”, “Johnny” i “Dok se tvoje tijelo vidi”, hitovi su dobro poznati svim ljubiteljima hard rocka.

Hedoniste i ljubitelje odličnog rock-zvuka, uz vrhunsku glazbu na festivalu, očekuje i obilje gastronomske ponude. Boravak će biti obogaćen i raznim dnevnim sadržajima, dok uz nezaobilazno kupanje u čistim vodama orahovačkog jezera, obronci Papuka nude pregršt lokacija za aktivni odmor, poput posjeta dvorcu Ružica grad. Svi koji žele mogu tijekom festivala kampirati uz jezero pod šatorima. Povoljnije ulaznice u pretprodaji, po cijeni od 100 kn, osigurajte do 21. svibnja putem sustava Eventim. Sve ostale informacije mogu se pronaći na službenoj web-stranici www.rock-or.com i Facebook stranici festivala. T.K.

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike