Mozaik
SUZANA BLAŽANOVIĆ IZ TENJE, FINALISTICA NA IZBORU MISS UNIVERSE HRVATSKE

Ovo je za mene jedno novo iskustvo, ali na prvom mjestu mi je ipak fakultet
Objavljeno 17. travnja, 2018.
Finalistice su i Mia Pojatina iz Nove Gradiške i Sara Ivaštinović iz Županje

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 21. travnja, iz HRT-ova televizijskoga studija Anton Marti na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2), s početkom u 20.05, izravno prenosi ovogodišnji izbor za Miss Universe Hrvatske u kojemu se natječu djevojke iz Republike Hrvatske.

Za naslov najljepše u devedesetominutome prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji ove će se godine natjecati 19 natjecateljica, a jednoj među njima prošlogodišnja će pobjednica, Brođanka Shanaelle Petty, predati krunu te će novoizabrana predstavljati Hrvatsku na svjetskome izboru ljepote Miss Universe 2018. Uz najljepše djevojke ide i najbolja glazba, za koju će se pobrinuti Jacques Houdek i Goran Karan, a voditelji ovogodišnjega svečanoga programa izbora za Miss Universe Hrvatske bit će Jelena Glišić, inače i sama nositeljica naslova Miss Universe Hrvatske 2005. godine, te Mario Sedmak.

Riječ je o 22. izboru za Miss Universe Hrvatske, a taj se svjetski prestižni izbor ljepote inače održava još od 1952. godine, kada je organizirano prvo natjecanje u američkoj saveznoj državi Californiji. Redatelj je prijenosa Zoran Nikolić, za produkciju je zadužen Tomislav Kasumović, a urednica je Jasna Ceković. Prijenos izbora bit će moguće pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Među finalisticama su se našle i tri Slavonke: Mia Pojatina iz Nove Gradiške, Sara Ivaštinović iz Županje i Suzana Blažanović iz Tenje. Upravo sa Suzanom, koja studira u Osijeku, popričali smo o tome što očekuje od izbora.

Predstavi nam se, odakle si, čime se baviš, koju školu si završila, gdje studiraš...

- Zovem se Suzana Blažanović i živim u Tenji. Završila sam ll. gimnaziju Osijek i sada sam studentica 3. godine Odjela za biologiju na Sveučilištu Josipa Juraja Strossmayera u Osijeku. U slobodno vrijeme radim u The CODE agency te tako spajam ugodno s korisnim budući da smo odličan tim.

Od kada si u modelingu i kako si se odlučila prijaviti za Miss Universe??

- Ne bavim se modelingom, zato mi je ovo jedno novo iskustvo i upravo zbog toga sam se odlučila prijaviti.

Što bi za tebe značila pobjeda, odnosno osvajanje neke od titula na izboru?

- Osvajanje neke od titula na izboru za mene bi značilo više prilika i mogućnosti u životu, tj. otvaranje još jednih vrata prema uspjehu.

Planiraš li se baviti modelingom i dalje u životu, ili želiš neku drukčiju karijeru?

- Prije svega planiram se posvetiti fakultetu, ali sam otvorena za sve mogućnosti pa tako i za modeling.

Tri su Slavonke u finalu, ima li i rivalstva, ili se dobro slažete?

- Sve djevojke s izbora su drage i stvarno smo se lijepo družile i zabavile na pripremama, tako da nema nikakvog rivalstva, kako s ostalim djevojkama tako i sa Slavonkama.

Kako tvoja obitelj gleda na tvoje sudjelovanje na izboru?

- Moja obitelj mi je najveća podrška na ovome putu i trude se biti uz mene i olakšati mi u ispunjavanju ostalih obveza koje imam.

Tanja KVORKA
Možda ste propustili...

LENHART TAPES, ZORA BOROVČANIN I LUFTHANSA

Na INmusic festival dolaze kreativni bendovi iz ETEP-a

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike