Mozaik
“TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Katarina Baban kao Shakira, a Paola Valić Bekić kao Željko Bebek
Objavljeno 16. ožujka, 2018.

Nove nevjerojatne transformacije i spektakularni nastupi stižu u nedjelju, 18. ožujka, od 20 sati, na Novoj TV kada počinje peta sezona popularnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Osim nastupa Maje Bajamić, Damira Poljičaka, Katarine Baban, Davora Dretara, Matka Knešaureka, Paole Valić Bekić, Ane Vilenice i Amela Ćurića, prva emisija donosi i impresivan nastup pobjednika prethodne četiri sezone showa. Može li ih itko nadmašiti, saznat ćemo kroz idućih 13 emisija popularnog showa. Žestoke pripreme za prvu emisiju već su iza kandidata, a gljiva im je već za početak dodijelila velike izazove.

- Možda zvuči nevjerojatno, no uvijek sam se vidjela kao dio ovoga showa - rekla je Maja Bajamić koja se pjevanjem bavi od svoje pete godine, a kaže kako je u školskim danima nerijetko imitirala profesore. Prva transformacija u kojoj će se okušati je ona u legendarnu Arethu Franklin. Glumac Damir Poljičak ima želju u showu ispolirati pjevačke sposobnosti, a za prvu emisiju vježbao je za nastup i transformaciju u pjevačicu Amii Stewart. Izvest će njen veliki hit “Knock On Wood”.

Katarina Baban misli da je bolja u pjevanju nego u plesu, a kako će se snaći u Shakirnim cipelama saznat ćemo već u prvoj emisiji showa.

- U glavi mi je samo: Ovo je preteško! - rekla je Katarina. U prethodnim sezonama showa u Shakiru su se transformirale Andrea Andrassy, Renata Sabljak, Lana Jurčević i Nives Celzijus, a sad ćemo vidjeti kako će se i Katarina snaći u ovoj transformaciji, a izvest će pjesmu “Chantaje”. Na binu popularnog showa stat će i ove sezone ekstravagantna Lady GaGa, i to zahvaljujući glumici Ani Vilenica.

- Sva svoja glumačka znanja skupit ću u tih nekoliko minuta nastupa. Jedva čekam te plesače s kojima ću biti okružena - izjavila je Ana.

Dreleta ćemo vidjeti u ulozi Mileta Kekina, dok Matko Knešaurek odmah u prvoj epizodi ulazi u visoke potpetice kao Beyonce. Transformaciju u drugi spol ima i Paola Valić Bekić, a kako će se snaći kao Željko Bebek na pozornici popularnog showa, tek ćemo vidjeti. Amel Ćurić postaje Massimo, a Paola Valić Bekić podići će energiju s hitom Bijelog dugmeta “Ne spavaj mala moja”. T.K.

Možda ste propustili...

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

Najčitanije iz rubrike