Crna kronika
PROMETNA NESREĆA KOD ZAPREŠIĆA

U sudaru dvaju auta poginula jedna osoba
Objavljeno 25. veljače, 2018.

ZAGREB

Nažalost, ni protekli vikend nije mogao proći bez poginulih na hrvatskim prometnicama. Prometna nesreća s poginulom osobom dogodila se na širem zagrebačkom području, nedaleko od Zaprešića. Kako doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke, zbog još neutvrđenih razloga sudarila su se dva automobila, od kojih je jedan sletio s ceste niz kosinu, a drugi (dostavno vozilo) ostao na prometnici, blokiravši promet u oba smjera. Na mjestu sudara intervenirala je ekipa Hitne pomoći, koja je ozlijeđenog vozača prevezla u bolnicu. Na žalost, drugi je vozač preminuo od težine zadobivenih ozljeda.

U vrijeme intervencije Hitne pomoći te očevida i uklanjanja oštećenih vozila promet na državnoj cesti DC225 od čvora Zaprešić (A2) do Aleje Bologne i Ulice Maršala Tita (Donji Jarek) bio je u prekidu pa je policija preusmjeravala vozila na alternativne pravce. Točni uzroci nesreće bit će poznati nakon očevida.

PU zagrebačka izvijestila je i o nesreći koja se u subotu oko 19.20 dogodila na raskrižju Holjevčeve i Avenije Dubrovnik u Novom Zagrebu. Teško je ozlijeđena 63-godišnja pješakinja koja je cestu prelazila na pješačkom prijelazu dok je bilo upaljeno crveno svjetlo. Na nju je Hondom Civic naletio 50-godišnjak, kojem je bilo upaljeno zeleno svjetlo. Pješakinja je od naleta auta pala na kolnik i teško se ozlijedila.M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike