Sport
PREDSTAVLJENI NOVI “BIJELO-PLAVI”

Nakon Santinija i Milovića stiže i Pervan
Objavljeno 14. veljače, 2018.

Osječki prvoligaš službeno je predstavio svoje zimske akvizicije. Riječ je igračima s velikim HNL iskustvom, ali i o ljudima koji imaju internacionalnih dionica svoje karijere. Vratar Krševan Santini (30) i stoper Goran Milović (29) ljudi su od kojih se očekuje da značajno zaoštre konkurenciju u svlačionici.

- Teška ozljeda Marijana Antolovića i želja za odlaskom Zvonimira Mikulića prisilile su nas na potragu za vratarskim rješenjem. Iza Santinija je odlična polusezona u Interu, pa vjerujemo kako će biti prava konkurencija našem prvom vrataru Marku Malenici. Što se Milovića tiče, zna se kako smo tijekom zime ostali deficitarni na poziciji stopera. Dugo smo bili s njim u kontaktu, ali se tek krajem prošlog tjedna otvorila mogućnost realizacije posla. On će biti kod nas najmanje do ljeta, a tada imamo mogućnost otkupa njegova ugovora od kineskog kluba - rekao je u uvodu Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek.

Inače, u završnici prijelaznog roka dogovoren je još jedan transfer. Član Osijeka trebao bi postati Marko Pervan, najbolji strijelac Cibalije u prvom dijelu sezone. No, ovaj veznjak u Gradski vrt, kako sada stvari stoje, stići će tek na ljeto, kada mu istekne ugovor s vinkovačkim prvoligašem.

Milović

NEĆE IMATI PRAVO NASTUPA PROTIV RIJEKE

Krševan Santini

vratar Osijeka

Odlučio sam se sigurnost Zaprešića zamijeniti za Osijek prije svega jer sam prepoznao dugoročan projekt. Klub je pokazao kako ozbiljno računa na mene činjenicom što mi je dao ugovor na dvije i pol godine

Goran Milović

stoper Osijeka

Krenuo sam normalno u pripreme, a onda su mi prije tjedan dana rekli kako mogu potražiti novi klub. Nije baš to ugodna pa zbog toga zahvaljujem Osijeku na pruženoj prilici

Osobni kartoni
Goran Milović

Datum i mjesto rođenja: 29. siječnja 1989.

prethodni klubovi: Split, Hajduk, Chongqing Lifan

pozicija u momčadi: branič

jedan nastup za reprezentaciju

Krševan Santini

datum i mjesto rođenja: 11.4.1987. Zadar

prethodni klubovi: Zadar, Velebit (Benkovac), Segesta, Moslavina, Hrvatski dragovoljac, Zorya, Enosis Neon, Neftči, Inter (Zaprešić)

pozicija u momčadi: vratar

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike