Mozaik
SCHWARZENEGGER

Arnold glumi u novoj vestern-seriji
Objavljeno 13. veljače, 2018.

Amazon Prime krenuo je u produkciju nove serije Outrider. Opisuju je kao dramsku vestern-seriju, a glavni glumac i izvršni producent bit će Arnold Schwarzenegger. Uz Schwarzeneggera će izvršni producent Outridera biti i Mace Neufeld, koji upravo producira novu Amazonovu seriju Tom Clancy’s Jack Ryan s Johnom Krasinskim u ulozi popularnog CIA agenta.

Radnja serije Outrider smještena je na indijanski teritorij u Oklahomi krajem 19. stoljeća. Serija bi trebala ispričati mračnu priču o zamjeniku lokalnog šerifa kojem je zloglasno brutalni sudac dao zadatak da pronađe legendarnog odmetnika u divljini Oklahome i privede ga. Zamjenik šerifa morat će se udružiti s okrutnim saveznim šerifom, vladinim službenikom koji se pridružio potjeri. Kako prenosi Deadline, neprijatelji će postati saveznici, a niz neočekivanih događaja dovest će do toga da se zapravo ne zna tko su dobri, a tko loši tipovi.

Outrider će za bivšu austrijsku bodibildersku ikonu, zvijezdu Terminatora i Conana, te bivšeg guvernera Kalifornije označiti prekretnicu u glumačkoj karijeri, jer Schwarzenegger do sada nije glumio u seriji. U Amazonovu projektu glumit će okrutnog šerifa. Schwarzeneggeru vestern-žanr nije posve novi teritorij; jedna od njegovih prvih uloga bila je u vestern-komediji Hala Needhama The Villain (kod nas poznate kao Cactus Jack) iz 1979., u kojoj je glumio kauboja s legendarnim Kirkom Douglasom. T.K.

Možda ste propustili...

U POSLJEDNJOJ OVOSEZONSKOJ EMISIJI “RAZGOVOR S RAZLOGOM”

Gost je redatelj Vinko Brešan

Najčitanije iz rubrike