Osijek
OPĆINA ERDUT

Nagrade za 22 studenta
Objavljeno 11. prosinca, 2017.

U Općini Erdut tradicija je darivanja najboljih studenata za uspjehe u školovanju pa je tako, kaže općinski načelnik Jugoslav Vesić, i ove godine proveden natječaj za dodjelu jednokratnih nagrada studentima s područja općine Erdut.

- To je jedna od poticajnih općinskih mjera sudentima da ostvaruju što bolji uspjeh, iako ne i jedina mjera, primjerice pomažemo u subvencioniranju mjesečnih karata. Sve je to u cilju da im se, koliko je moguće, olakšaju troškovi školovanja. Pristigle je prijave pregledala tročlana Komisija za dodjelu nagrada studentima s našeg područja i utvrđeno je kako su pristigla 22 zahtjeva i svi su usvojeni - kaže načelnik Vesić.

U skladu s kriterijima, utvrđeno je da se nagrade dodijele studentima čiji je prosjek ocjena od 3,00 naviše, a taj su kriterij zadovoljili svi prijavljeni studenti. Na osnovi prosjeka ocjena sastavljena je rang-lista studenata, a Komisija je predložila načelniku da se fond za nagrade ukupne vrijednost 26.800 kuna raspodijeli u skladu s ostvarenim uspjesima, odnosno prosjekom ocjena, pa su tako jednokratne nagrade bile u rasponu od 600 do 2500 kuna.

Iz Općine poručju da čestitaju studentima koji su dobili nagradu, a to su: Ivan Mikulić, Nenad Lastavica, Stefan Vlaović, Maja Škorić, Marija Stevanović, Tena Bakić, Jelena Kovačević, Nikolina Ristić, Marina Putnik, Ivana Mikulić, Sara Đomlija, Slađana Jaćimović, Melanie Moger, Maja Stanišić, Vukašin Orsić, Katarina Dulić, Srđan Savić, Hrvoje Hajduković, Dora Bakić, Nikolina Nešić, Tanja Predić i Milovan Vojvodić. D.P.

Možda ste propustili...

ECO CITY WASTE FEST

U Osijeku prvi Festival otpada

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike