Ekonomija
TRGOVINSKI LANAC U EKSPANZIJI

Pevec u Osijeku otvorio svoj prvi cafe - bar u Hrvatskoj
Objavljeno 3. prosinca, 2017.

Svojoj bogatoj ponudi asortimana za opremu doma Pevec od ove subote nudi i nešto više. Tako je u povodu Dana grada Osijeka u Pevecu priređeno prvo u nizu otvorenje Pevec lanaca kafića „Samo fino“.

Otvorenje je podržao Krešimir Bubalo, član Uprave Peveca, koji je tom prigodom Osječankama i Osječanima čestitao Dan grada te izjavio kako želi podijeliti to zadovoljstvo otvorenjem ugostiteljskog objekta, prvog po redu u Hrvatskoj i to upravo u Osijeku.

- Kao što je vidljivo, tvrtka Pevec, kao prvi hrvatski trgovinski lanac, u ekspanziji je i želimo da to zadovoljstvo bude još cjelovitije. Osim što nam je važno da su povoljne cijene i da hrvatski proizvođači nađu put do polica Peveca, na prvome mjestu su nam i kupci kojima je sad na raspolaganju i ugostiteljski objekt gdje se nakon kupnje mogu okrijepiti - poručio je Bubalo, dodajući da će se istovjetni objekti „Samo fino“ otvoriti u ostala 23 centara u Hrvatskoj.

Za sada su kupci u osječkoj poslovnici imali priliku kušati izvrsnu kavu, a otvorenje kafića popraćeno je gastrodelicijama.

Tako je majstor kotlića Denis Šoštarić iznenadio posjetitelje kuhanjem slavonskog čobanca, a svi kupci su, uz predočenje računa, mogli degustirati ovo vrhunsko jelo. Ljubitelji čvaraka također su došli na svoje i to ne samo kušanjem, nego i prezentacijom pripreme i izrade čvaraka koji su za njih bili besplatni. Valjalo je to i zaliti gratis pićima, a Pevec nije zaboravio ni najmlađe. Njih je, u poslijepodnevnim satima, dočekao Sveti Nikola te im pripremio iznenađenje. I ne samo za najmlađe, nego i za njihove roditelje na ulazu u Pevec dočekale su maskote Bobi psića i pjetlići, ali i hostese koje su dijelile balone. U prodajnom prostoru tako su uživali svi, a prema riječima člana Uprave Bubala, tvrtka će i u idućem razdoblju biti na usluzi svim svojim kupcima.

Marija MIHELIĆ

Krešimir Bubalo

član Uprave Peveca

Na prvome mjestu su nam kupci

Kao što je vidljivo, tvrtka Pevec, kao prvi hrvatski trgovinski lanac, u ekspanziji je i želimo da to zadovoljstvo bude još cjelovitije. Osim što nam je važno da su povoljne cijene i da hrvatski proizvođači nađu put do polica Peveca, na prvome mjestu su nam i kupci kojima je sad na raspolaganju i ugostiteljski objekt gdje se nakon kupnje mogu okrijepiti.

Možda ste propustili...

IZGRADNJA DALEKOVODA I TRANSFORMATORSKE STANICE

Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji

Najčitanije iz rubrike