Mozaik
U SKLOPU VINKOVAČKIH JESENI

Nastupila Lidija Bačić i najavila novi album
Objavljeno 17. rujna, 2017.

U sklopu 52. Vinkovačkih jeseni odličan koncert održala je Lidija Bačić na oduševljenje svih, a na koncert je došla u haljini modne kreatorice Matije Vuice. Bio je to uistinu poseban koncert koji je počeo uz Tamburaški sastav Ringišpil, a nastavio se u odličnoj izvedbi Lidije Bačić koja je ove, kao i prošle godine napravila odličnu feštu u gradu na Bosutu.

- Meni je bilo presavršeno u Vinkovcima, uživala sam u svakom trenutku koncerta koji je trajao više od dva sata. Publika je bila sjajna u Vinkovcima, ja ne znam što je to u slavonskom kraju, obožavaju feštu i drago mi je da sam i ove godine došla i nadam se da ću i sljedeće godine doći ili godinu poslije. U ovoj godini mi je sve predivno, moje pjesme jako dobro kotiraju, a u pripremi je novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati u veljači 2018. godine. Trenutno pripremam predobre pjesme i jedva čekam da iziđu, čak se u studiju ne možemo odlučiti koja će prva izići, ali svakako će biti šok. Puno me koncerata očekuje do kraja godine, a drago mi je da me publika gdje god nastupim jako lijepo primi i na svakom koncertu jednostavno uživam - rekla nam je Lidija.

Nakon koncerta svi su se željeli fotografirati za uspomenu s Lidijom, koja je tako drugu godinu zaredom napravila pravu feštu u gradu na Bosutu. M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike