Osijek
EPILOG PRIČE O KRAĐI PAMETNE KLUPE NA VIJENCU IVANA MEŠTROVIĆA

Policija ih uhvatila kada su pokušali vratiti ukradenu klupu koju su noć prije ukrali
Objavljeno 9. rujna, 2017.

Vezani članci

RAZVALJENA IZ TEMELJA

Vandalizam u “Dolinama”: Ukrali pametnu klupu!

Poslovica kaže da se zločinac vraća na mjesto gdje se kriminalna radnja dogodila. Nešto slično se dogodilo i u slučaju pametne klupe koja je ukradena u noći s četvrtka na petak u Dolinama na Vijencu Ivana Meštrovića.

Počinitelji su uhvaćeni u bizarnom pokušaju kada su sinoć htjeli vratiti klupu tamo odakle su je, ni puna 24 sata prije, izvalili iz temelja i odnijeli.

Zoran Batnožić, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Tvrđa, javio nam je tu nesvakidašnju vijest pojasnivši što su mu policajci danas prijepodne (subota) dojavili kao rezultat svog istražiteljskog rada.

- Riječ je o dva studenta koji su trenutno u policiji. Taj dvojac je „pokupio“ soalrnu klupu u noći, i odnijeli je u stan na Vijencu Ivana Meštrovića. Kada su shvatili što su učinili pokušali su ju vratiti na njeno mjesto ali ih je u tom trenutku „ćopila“ policija. Eto, nakon uzrujavanja zbog nestanka klupe vrijedne 25.000 kuna, zbog čega se cijeli Vijenac  digao na noge negodujući, „pošteno“su nam je vratili oni koji su je i uzeli – kratko nam je komentirao Zoran Batnožić.
DARKO PEJIĆ

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike