Regija
DAN GRADA ŽUPANJE

Počinje četvrti River Jazz Fest
Objavljeno 22. kolovoza, 2017.

ŽUPANJA - U okviru obilježavanja Dana grada i blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u srijedu u Županji počinje 4. River Jazz Fest koji će trajati do subote, 26. kolovoza, a ulaz je besplatan. Večeras će od 21 sat u glazbenom programu u gradskom parku nastupiti The Problems (ZG) i DJ Umbo (OS), Jazz-funk i latin jazz Lounge. Sutra su na redu Goran Jurić Trio (OS) i Darko Jurković Charlie Trio (RI). Petak je rezerviran za No Jazz (OS) i Brunu Mičetić & goste (RI/ZG). U subotu, posljednjeg dana River Jazz Festa Damjan Grbac (RI) priredit će promociju albuma kroz videoprojekciju, a predviđen je i nastup DJ Umbo (OS) - Jazz-funk i latin jazz Lounge.

- Uvijek smo u ozračju odlične glazbe i svakako nam je cilj druženje, uživanje u blagodatima prirode (i društva) te milozvučja i opijajućih tonova koji šire samo ljubav! Ove smo godine odlučili istaknuti povratak prirodi i spontanost života! Program se održava na tri lokacije, Gradska knjižnica Županja i MKC Županja s dnevnim programom te Gradski park i Caffe bar PARK s večernjim programom, poručuju organizatori.

- Tijekom četiri dana festivala uživat ćete u dnevnom, edukativnom programu glazbenih radionica, izložbi Hrvatskog školskog muzeja “Bertuchovo slikovno carstvo” s radionicama za djecu i odrasle, divnoj radionici našeg novog partnera festivala “Muzej vučedolske kulture”, Mrak Teatar uveseljavat će svojim performansima, a održat će se jedna interesantna prezentacija Toyota Hybridnih vozila u suradnji s ovlaštenim distributerom Toyote, Integra Dundović Osijek. U nas na River Jazz Festivalu i tehnologija radi za prirodu - zaključuju organizatori River Jazz Festa.M.L.O.

Možda ste propustili...

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

Najčitanije iz rubrike