Mozaik
INDIRA LEVAK OBJAVILA PRVU SOLO PJESMU

Željela sam da prvi samostalni
singl bude u mom duhu, da i
dalje opisuje moju energiju
Objavljeno 26. srpnja, 2017.
Spoznala sam da sam borac, da se uvijek znam dočekati na noge

Nakon odluke da kreće u samostalnu karijeru, Indira je okupila tim kreativaca i snimila pjesmu “2 luđaka” koju, kao autor glazbe, potpisuje Branimir Mihaljević. Podsjećamo, Indira je Coloniju napustila krajem svibnja zbog, kako je rekla, "zasićenosti suradnjom s istim autorom", a na njezino mjesto došla je mlada Ivana Lovrić.

Uz Indiru, u spotu “2 luđaka” pojavljuje se J. Miljan koji izvodi dio pjesme, DJ, plesačice i parkuristi, koji daju dinamiku cijeloj priči, a koju su osmislili Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Indira u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr govori o prvoj samostalnoj pjesmi i budućnosti. A svojoj vjernoj publici zahvalila je na velikoj podršci.

Snimili ste svoju prvu samostalnu pjesmu. Koja je ideja prvog singla?

- Željela sam da prvi samostalni singl bude u mom duhu, da i dalje opisuje moju energiju i da publika osjeti da idem i dalje putem dobre pop-glazbe. Branimiru Mihaljeviću dala sam smjernice, on je okupio ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi i nastala je odlična pjesma koja mi stvara trnce pod kožom, a to je ta poruka koju želim drugima prenijeti – da ih pjesma pokrene, da osjete pozitivu i probudi želju u njima za ples!

Jeste li uzbuđeni? Imate li tremu?

- Kod glazbenika uvijek postoji uzbuđenje kad stvara nešto novo. Nema razlike je li prva ili stota pjesma. Želim čuti reakciju moje publike na “2 luđaka” i nadam se da će je poželjeti slušati često.

Hoćete li i dalje ostati u svom prepoznatljivom pozitivnom duhu?

- Samo pozitiva, sreća, ljubav, to su teme koje motiviraju, pokreću svijet. Ja sam emotivka i veseljak po prirodi pa takve pjesme i biram. Teške teme ostavljam drugima.

Što ste spoznali od svojih početaka karijere pa do danas?

- Spoznala sam da sam borac, da se uvijek znam dočekati na noge. Kad netko traje 21 godinu, onda je to s razlogom, i dalje na pozornici ostavljam i zadnji atom snage, živim kao vojnik. Treniram, pazim što jedem, koliko spavam. Ulažem u scenski izgled i općenito u cijeli projekt jer bez ulaganja nema rezultata. Ponosna sam na sve što sam napravila i točno znam što još moram napraviti.

Publika vas obožava, a koliko vi volite svoju publiku?

- Naša ljubav je uzajamna, bez njih ne bi bilo mene, kome bih pjevala?! Oni su najvažniji i neizmjerno sam im zahvalna na potpori koju mi bezuvjetno pružaju.

Što biste im poručili?

- Vi ste moj vjetar u leđa. Vaše poruke na društvenim mrežama mnogo mi znače i zapravo ste mi potvrdili da sam na pravom putu! Ljubi vas vaša Indira! (Scena.hr)

publika

NAŠA LJUBAV JE UZAJAMNA

MODERAN ZVUK

- Za Indirinu pjesmu okupio sam ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi. Tako smo Denz i ja dobili moderan zvuk, a tekst su pisali Antonija Šola i J.Miljan - rekao je za RTL autor i producent Branimir Mihaljević s kojim je Indira već uspješno surađivala na nekim projektima pa je nastavak suradnje bio logičan slijed. Spot je sniman u Samoboru, na nekoliko lokacija, a Indira u spotu mijenja atraktivne kostime te haljinu koju potpisuje Krie Design. Beauty tim čine salon Renata i Arimed, koji je atraktivnim make-upom pratio scenske zahtjeve.

Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike