Osijek
IZNAJMLJIVAČI SA SRCEM

MK Veterani - Croatia nudi prijevoz do mora
Objavljeno 25. srpnja, 2017.

Facebook-grupa “Iznajmljivači sa srcem”, pod inicijativom Vjere Matulić, od početka ljeta 2017. nudi besplatan smještaj na moru za obitelji koje imaju dijete ili djecu s posebnim potrebama ili invaliditetom. Pojedinci u ovoj grupi nude ili traže smještaj na moru, dok se ponuda besplatnog prijevoza može pronaći u grupi “Vozači velikog srca”.

Hvalevrijednoj se inicijativi nedavno priključio i Moto klub Veterani - Croatia, koji organizira prijevoz djece s posebnim potrebama i njihovih obitelji s područja Osječko-baranjske županije. Spomenuti je motoklub osnovan 2007. radi okupljanja i druženja veterana Domovinskog rata, a 160 članova, koji djeluju kroz sedam podružnica diljem Hrvatske, izravno je uključeno u projekte i akcije humanitarnog predznaka.

Svjesni teške situacije u Slavoniji, veterani su odlučili pomoći najpotrebitijima, a pridružila im se i Osječko-baranjska županija sufinancirajući povratnu autobusnu kartu djetetu i roditeljima, dok je Zavod za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije ponudio besplatan prijevoz sanitetskim vozilom od adrese prebivališta do izabranog odredišta ljetovanja.

Stoga se pozivaju svi roditelji koji imaju djecu s posebnim potrebama da se na Facebooku prijave na “Iznamljivače sa srcem” i pročitaju pravila grupe, a ako se odluče za ljetovanje, neka zahtjev za organizacijom prijevoza pošalju na e-mail adresu: prijevoz.djece@gmail.com. Mr.M.

Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike