Sport
FINALE HRVATSKOG KUPA

Juniorska momčad Osijeka želi dodati još jedan trofej u kolekciju
Objavljeno 8. svibnja, 2024.
Juniorska momčad Osijeka u srijedu će u Zagrebu igrati finale Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa. Bijelo-plavi, koje trenira Tomislav Radotić, na putu do finala u četvrtfinalu su eliminirali Lokomotivu pobijedivši je u gostima sa 3:2, a u polufinalu su bili bolji od Gorice nakon izvođenja jedanaesteraca (susret je završio 2:2). Sad osječku juniorsku momčad od novog trofeja dijeli još samo jedan korak.

- Jedan od naših ciljeva uoči početka sezone bio je ulazak u finale Kupa, što smo, eto, uspjeli ostvariti. Slaven Belupo je možda iznenađenje, ali riječ je o momčadi koja igra odlično u drugom dijelu sezone, a, osim toga, u svojim redovima ima i prvog strijelca prvenstva Diega Sekulića. Usto Koprivničani u svojim redovima imaju dva-tri igrača koja igraju seniorsku prvu ligu, pa se moramo dobro pripremiti za taj susret - kaže Radotić.

Ima i on u svojoj momčadi nekoliko igrača koji imaju prvoligaškog iskustva, a neki od njih, poput Marina Prekodravca i Antona Matkovića, imaju priličnu minutažu kod Zorana Zekića. No premda Radotić ističe da mu Zekić "izlazi u susret koliko može", taj je dvojac u Zekićevim planovima za susret u Maksimiru, a premda je želju da igra juniorsko finale Kupa iskazao i Domagoj Bukvić, potreban je Zekiću u lovu na Europu. Tako će Radotić na raspolaganju od prvotimaca imati Vrbanca, Zahirovića i Živkovića.

Finalni susret Osijek - Slaven Belupo igra se na SC-u Rudeš s početkom u 17 sati uz izravan prijenos na MaxTV-u. D.Keler
Možda ste propustili...

ZEKIĆEVE GLAVOBOLJE OKO SASTAVLJANJA OBRANE

Kako nadomjestiti Duartea i Guedesa

EP U GAĐANJU LETEĆIH META

Osječki je dvojac mogao i bolje

U AKCIJI I MLADI HRVATSKI NOGOMETAŠI

Ivan Barić na izbornikovu popisu za Euro

Najčitanije iz rubrike