Mozaik
"PRIJAVI SVOJU STVAR"

Otvoren je natječaj za Nagradu "Milan Mladenović"
Objavljeno 3. svibnja, 2024.
Zaklada Milana Mladenovića otvorila je natječaj za Nagradu "Milan Mladenović" 2024. Pod sloganom "Prijavi svoju stvar" natječaj je otvoren do 31. svibnja 2024. Pravo za prijavu na natječaj za nagradu imaju autori i izvođači iz svih zemalja bivše Jugoslavije, s pjesmom na nekom od jezika koji se govore na teritoriju bivših jugoslavenskih republika, uključujući i jezike manjina. Jedan izvođač, autor ili grupa autora može prijaviti samo jednu pjesmu na natječaj za nagradu. Prijave mogu podnositi autori, izvođači ili izdavači na obrascu dostupnom na internet-stranici: milanmladenovic.com. Natječaj se zaključuje 31. svibnja 2024. u ponoć.

Stručni žiri prvo će odabrati 12 finalista, koji će biti objavljeni na promotivnoj kompilaciji u produkciji Zaklade, a dobitnici ovogodišnjeg priznanja bit će nagrađeni i novčano. Dobitnik Nagrade "Milan Mladenović" 2024 automatski će biti uvršten među izvođače Exita 2025. T.K.
REGIONALNI ŽIRI
Nagrada “Milan Mladenović” ustanovljena je s ciljem da potiče muzičko stvaralaštvo koje odlikuju vrijednosti svojstvene Milanovu umjetničkom nasljeđu, a dodjeljuje na svečanosti 21. rujna, na dan Milanova rođenja. O dobitniku Nagrade 2024 odlučuje regionalni žiri: Anja Rupel (Slovenija), Dubravko Jagatić (Hrvatska), Max Juričić (Hrvatska), Nikola Vranjković (Srbija) i Svetlana Đolović (Srbija).

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike