Regija
OSNOVNA ŠKOLA ‘’HRVATSKI SOKOL’’ OBILJEŽILA DAN ŠKOLE

Bolji uvjeti za nastavu, uredit će igralište
Objavljeno 3. svibnja, 2024.
PODGAJCI PODRAVSKI



Osnovna škola Hrvatski sokol iz Podgajaca Podravskih prigodnim programom obilježila je Dan škole. U školskoj dvorani nije nedostajalo pjesme, plesa, poezije i scenskih prikaza tijekom zanimljive priredbe koju su pripremili učitelji i učenici škole.

Učenicima i njihovim roditeljima, djelatnicima škole, mještanima Podgajaca Podravskih te gostima obratio se ravnatelj škole Krešimir Lagetar, zahvalivši učenicima i nastavnicima mentorima koji su predstavljali školu na županijskim natjecanjima te je izrazio zadovoljstvo poboljšanim uvjetima izvođenja nastave. ‘‘U matičnoj školi završili smo učionicu na otvorenom, nabavili nove stolove u blagovaonici i novo ozvučenje. Spuštanjem stropova dovršili smo uređenje učionica u Črnkovcima te nabavili još jednu interaktivnu ploču. Slijedi uređenje sportskog igrališta‘‘, istaknuo je ravnatelj.

Zahvalio je Osječko-baranjskoj županiji, Gradu Donjem Miholjcu i Općini Marijanci na podršci u poboljšanju uvjeta u matičnoj u Podgajcima Podravskima i područnoj školi u Črnkovcima.

Proslavu Dana škole uveličali su članovi povijesne postrojbe Hrvatski sokol iz Osijeka. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike