Sport
FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete
Objavljeno 17. travnja, 2024.
U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza ždrijebom su određeni parovi polufinala Kupa za rukometašice i rukometaše. Kod žena u poluzavršnici se sastaju zagrebačka Lokomotiva i Dugo Selo ‘55, a u drugom polufinalu mjesto u borbi za trofej tražit će Split 2010 i pobjednik susreta Bjelovar - Podravka Vegeta. Naime, Bjelovar i Podravka tek trebaju odigrati svoj četvrtfinalni susret, on je na rasporedu 26. travnja i bit će golemo iznenađenje ako Podravka Vegeta ne ode na završni turnir Kupa.



Kod rukometaša Slavonija na završnom turniru u Poreču ima dva predstavnika, prema očekivanju, NEXE, ali i Bjelin Spačvu Vinkovci. Našičani se u polufininalu sastaju sa Sesvetama, a Vinkovčanima je suparnik Zagreb.



Polufinalni susreti rukometašica igraju se 15., a rukometaša 16. svibnja. Točan raspored i satnica odigravanja susreta polufinala i finala znat će se za nekoliko dana, nakon što se HRS o svemu suglasi s televizijskim partnerima. Veliko finale rukometašica na rasporedu je 17., a rukometaša 18. svibnja 2024., tijekom Festivala rukometa u Poreču. Inače, naslov pobjednika Kupa Hrvatske brane Podravka Vegeta i Zagreb. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike