Mozaik
LEJLA FILIPOVIĆ U “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Od Nirvane do Silvane
Objavljeno 28. ožujka, 2024.
Popularni zabavni show "Zvijezde pjevaju" i ovog je proljeća na programu HRT-a. Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, gledatelji će moći pratiti od 30. ožujka na HTV1. U showu nastupaju i Lejla Filipović i Bojan Jambrošić. U intervjuu za HRT rekli su kako probe idu dobro. Na pitanje koju glazbu sluša, Lejla je rekla kako sluša "od Nirvane do Silvane".



- Volim sve poslušati, tipična Vaga. Za opušteni uski krug ljudi preferiram domaću glazbu. Bojan i ja smo se suglasili da će tako ići naš put. Tako da mogu najviše emociju pokazati - rekla je Lejla i spomenula kako su Bojan i ona Vage po horoskopu te da su se uspjeli dobro izbalansirati.



- Nije bilo vaganja oko pjesama - dodala je, a Bojan se nadovezao te rekao kako se za sada dobro slažu, a Lejla je rekla da koliko god kao Vage važu, toliko su i nepredvidljive.



- Da sam prošle godine dobila upit za ‘Zvijezde pjevaju‘, sigurno bih odbila. Ove godine sam razmišljala - zašto ne? Malo da iziđem iz svoje zone komfora u koju sam se poprilično ušuškala - rekla je.



Bojan je istaknuo kako bi prije pjevao dječje pjesme nego pjesme za odraslu publiku.



- Dječje pjesme me više vesele kao i takva publika. Djeca su iskrena i kažu što im ne odgovara. Pozivam i mladu publiku neka prati show ‘Zvijezde pjevaju‘. Vidim da prate i odrastaju uz mog Joju i meni je to jako drago - rekao je Bojan, koji ima iskustva u showu "Zvijezde pjevaju".



- Svaka sezona koja ti dođe je najbolja. Peti put sam mentor i svaki put je drukčije. Svaki put je lijepo i svaki trenutak ti je najdraži. Sjećam se i prve pjesme. Bilo je to s Ashley Colburn, a pjesma je bila "Princeza" - priča i otkriva kako nikad nije razmišljao o umjetničkom imenu.



- Meni je umjetničko ime došlo samo po sebi s crtićima. Više nisam Bojan. Svi me zovu Jojo. I kod kuće me svi zovu Jojo - dodao je.



Lejla je naglasila kako joj je trebalo vremena da razmisli hoće li se upustiti u show.



- Godi podrška supruga, obitelji i šireg kruga prijatelja. Sinovi su bili oprezni te ih je zanimalo koliko sve traje. Rekli su da će doći u prvu emisiju. Reakcije su iznenađujuće pozitivne - rekla je i dodala kako joj je najdraži glazbeni žanr u kojem se želi okušati pop, a Bojanu je to rock- glazba. T.K.
Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike