Mozaik
WARNER BROS. LANSIRA NOVU STREAMING USLUGU

Max su: HBO,
Discovery i Eurosport
Objavljeno 25. ožujka, 2024.
Warner Bros. Discovery objavio je da će Max, njegova poboljšana streaming usluga, u prvim europskim zemljama biti lansirana 21. svibnja. Max okuplja HBO Max program, Discoveryjeve zanimljive sadržaje i svu vrhunsku akciju s Eurosport premium pretplate kako bi stvorio potpuno iskustvo gledanja za cijelu obitelj s vodećim TV emisijama, novim i kultnim filmovima te nezaobilaznim sportskim događajima. Prvo će postati dostupan u Srednjoistočnoj Europi, nordijskim zemljama i na Iberijskom poluotoku. Potom slijedi lansiranje u Poljskoj, Nizozemskoj, Francuskoj i Belgiji. Francuska i Belgija prve su nove zemlje u kojima je WBD pokrenuo streaming uslugu u više od dvije godine. Nakon toga, uz lansiranja u SAD-u u srpnju 2023. te u Latinskoj Americi i Karibima ranije ove godine, Max će biti dostupan u 25 zemalja u Europi i ukupno 65 država i teritorija diljem svijeta.

Lansiranje Maxa u Europi bit će obilježeno povratkom dugo očekivane druge sezone originalne HBO serije "Zmajeva kuća", čija će premijera biti 17. lipnja. Max će unijeti novo iskustvo streaminga u Europu s više od dvostruko većim brojem sadržaja nego što ih je trenutno dostupno na HBO Maxu. Ovog ljeta Max će biti jedina platforma na kojoj će biti moguće pratiti Olimpijske igre u Parizu uživo, u cijelosti, u 25 zemalja u Europi gdje će Max biti dostupan.

JB Perrette, predsjednik i izvršni direktor sektora Global Streaming & Games u Warner Bros. Discoveryju, najavio je lansiranje Maxa na TV festivalu Series Mania.

- Max je glavno odredište za streaming Warner Bros. Discoveryja i temelji se na našem dugogodišnjem nasljeđu u Europi, ujedinjujući raznovrsnu i bogatu kulturu zabave s naših usluga i mreža na jednom mjestu. Sadržaj koji imamo na Maxu, od "Zmajeve kuće" do Olimpijskih igara u Parizu i više od toga, znači da Max ima nešto za svakoga, za svako raspoloženje i priliku - kaže Perrette. T.K.
Možda ste propustili...

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike