Dome slatki dome
LIFESTYLE: NOVA KUPAONIČKA RJEŠENJA

Pametno ogledalo daje čak i savjete za kupanje
Objavljeno 14. ožujka, 2024.
Inovativno je rješenje i pametni ventilator, koji pridonosi ugodnom boravku u kupaonici kontroliranjem temperature i vlažnosti zraka

Ukorak sa suvremenim životnim stilom predstavljaju se i raznovrsna rješenja za kućanstvo. Među najnovijim inovacijama su i kupaonička rješenja i sustav za glačanje, koji koriste napredne tehnologije i ističu se user friendly dizajnom koji podiže razinu praktičnost, ali i kvalitete svakodnevnog života. Tako, primjerice, moderan LG-jev sustav uz filtriranje ujedno prati i potrošnju vode te šalje pravovremene obavijesti o zamjeni filtra kako bi kvaliteta vode ostala konstantno visoka. Koristi termostate kako bi održavao željenu temperaturu vode. Korisnici mogu pratiti i, prema želji, jednostavno regulirati temperaturu koja im u trenutku najviše odgovara. Ovo inovativno rješenje također uključuje i pametni ventilator, koji pridonosi ugodnom boravku u kupaonici aktivnim kontroliranjem temperature i vlažnosti zraka. Smart Airflower opremljen je ukupno trima ventilatorima, od kojih dva izvlače vlagu, a jedan emitira topli zrak. Nova rješenja za kupaonicu obuhvaćaju i prilagodljivo smart ogledalo koje funkcionira kao središnja točka za usluge temeljene na umjetnoj inteligenciji. Osim što služi kao klasično ogledalo, korisnicima pruža informacije u obliku savjeta za kupanje i tuširanje. PuriCare HydroTower kombinira najnovije tehnologije pročišćavanja zraka i ovlaživanja te se ističe elegantnim stupastim oblikom koji se uklapa u bilo koji interijer, a svoj će međunarodni debi ostvariti na ovogodišnjem KBIS-u. Čistoću vode i spremnika održava zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja eliminira štetne tvari i minerale te sprječava nastanak vodenog kamenca. Vodu može zagrijati do 100 Celzijevih stupnjeva radi sprječavanja širenja bakterija i osiguranja učinkovitog ovlaživanja. Prije nego što započne proces ovlaživanja, koristi paru za pročišćavanje i automatsko sušenje staze kojom prolaze čestice vlage, što u konačnici dodatno poboljšava higijenu. Dizajn radi lakšeg čišćenja omogućuje jednostavno uklanjanje i rastavljanje komponenti, kao što su poklopci i spremnici za vodu. Dodatno, uređaj brzo može dostići željenu razinu vlage, što se može pripisati snažnom kapacitetu ovlaživanja od 700 kubičnih centimetara (23,6 unci) na sat.

Jasminka Knežević
Moderno glačanje
S jedne strane tehnološki napredan, s druge elegantan i jednostavan, novi sustav glačanja pruža učinkovito sredstvo u borbi s naborima, a čine ga sklopiva daska s integriranim parnim glačalom i prostorom za pribor, proizvodi visokotlačnu paru od pet bara – pet puta veći tlak u odnosu prema standardnom glačalu – kako bi izgladio neželjene nabore ma odjeći. Dodatnu snagu pružaju generator pere visokog tlaka i unutarnji grijaći sustav koji je ugrađen u površinu same daske. S uključena dva ventilatora koja pomažu pri uklanjanju vlage s odjeće uspješno sprječava skupljanje tkanine.

Možda ste propustili...

DIZAJN: KOMFOR UZ MALE ZAHVATE

Pripremite se za ugodno opuštanje

LIFESTYLE H: RANILICA ZA DIJETE

Udobnost, sigurnost i praktičnost u dizajnu

MINI RUŽE : LJEPOTICE U MALOM FORMATU

I na najmanjem balkonu

Najčitanije iz rubrike