Regija
KOMUNALNO PODUZEĆE PAPUK

Riješen problem deponija i dimnjačara
Objavljeno 11. siječnja, 2022.
ORAHOVICA


Komunalno poduzeće Papuk i poduzeće Voda dobili su novog direktora, Tomislava Katalinića. Jedan od ključnih problema koji ga je dočekao bila je zapuštenost deponija TUK.

- Zapuštenost je bila do te mjere da nam se i od nadležnih institucija prijetilo oduzimanjem dozvole za obavljanje te vrste djelatnosti. Hitnim sazivom skupštine društva Papuk i odlaskom u resorno ministarstvo našao se model kojim je tijekom prosinca prošle godine okončano kompletno uređenje, tj. vraćanje u prvobitno stanje našeg deponija – pojašnjava Katalinić.

Paralelno s uređenjem deponija TUK, a u skladu s odlukom Grada Orahovice, Papuk je ustrojio i novu organizacijsku jedinicu – Dimnjačari.

- Nažalost, zbog brojnih komplikacija prilikom isporuke opreme, pronalaženja radnika, ustrojavanja administrativnog modula, relativno kasno krenuli smo u čišćenje dimovodnih objekata. Plan nam je i dalje razvijati ovu službu, podići razinu usluge i proširiti je na susjedne općine – kaže Katalinić te naglašava kako u ovoj godini Komunalno poduzeće planira širiti djelatnost grobljanskih usluga, kao što su pokopi, pratnja, tekuće održavanje, i to na sve susjedne općine. V.G.
Možda ste propustili...

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA BELIŠĆA

Izbor najokućnice, naselja i balkona

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LJUBIČASTA POLJA MAKA FOTOATRAKCIJA

Kod Topolja više od stotinu hektara zasijano je makom

2

UREĐENJE PONOSA BIVŠEG TRGOPROMETA

Bivšu robnu kuću Roma kupila tri Đakovčanina

3

ŠEST PLANINARA OSVOJILO “SLAVONSKI MOUNT EVEREST” ZA 9 DANA

Slavonski planinarski put
od 292 km s 35 kontrolnih
točaka prošli su za 96 sati