Tehno
LENOVO

ThinkVision zasloni stižu u travnju 2022.
Objavljeno 31. prosinca, 2021.
ThinkVision T86, T75 i T65 nude učinkovitu suradnju za osobe koje se nalaze u prostoriji za sastanke i one izvan nje zahvaljujući svijetlim 4K zaslonima, integriranom whiteboard softveru s ugodnim iskustvom pisanja, ugrađenim zvučnicima, mikrofonima i modularnoj web-kameri za pametnije videokonferencije.



Pokreće ih sustav temeljen na čipu visokih performansi (SoC) s ugrađenim Android operativnim sustavom, zasloni imaju jednostavno grafičko korisničko sučelje za pristup najčešćim funkcijama i aplikacijama. Održite učinkovite prezentacije na zaslonu izravno iz ugrađenog softvera, ili s računala putem žičane veze s videokabelom, ili bežične veze s bežičnim dongle uređajem W20. Mikrofon s osam polja osigurat će da se čuju svi glasovi, a 4K AI pojačana web-kamera poboljšana s vidnim poljem od 122 stupnja i 4x digitalnim zumom jamči da će zaposleni koji rade na daljinu vidjeti svakoga, a dodatno je osnažena funkcijom praćenja glasa za fokusiranje na govornika. Web-kamera je spojena preko bežičnog USB konektora, učvršćena je vijkom za zaštitu od krađe, a uključuje zatvarač leće i svjetlo za privatnost.



Lenovo Smart Whiteboard dodaje novu dimenziju ThinkVision LFD portfelju. S velikim platnom od 86, 75 ili 65 inča na kojem se mogu bilježiti ideje, pisati bilješke, pa čak i maksimizirati učinkovitost brainstorminga, zasloni serije T povećavaju angažman i uključenost sudionika. Napomene se mogu istaknuti, kopirati ili izbrisati, a korisnici mogu povećati ili umanjiti određena područja bilješki ili crteža. Svi ThinkVision LFD zasloni imaju iste tehničke specifikacijeThinkVision T86 bit će dostupni od travnja 2022., po cijeni od 7999 USD. ThinkVision T75 bit će dostupan od travnja 2022. po cijeni od 6999 USD. ThinkVision T65 bit će dostupan od travnja 2022. po cijeni od 4999 USD.M.R.
Pokreće ih sustav temeljen na čipu visokih performansi (SoC) s ugrađenim Android operativnim sustavom

Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike