Dome slatki dome
LG CORDZEROTHINQ A9 KOMPRESSOR+

Novi usisavač se začas pretvara u brisač podova
Objavljeno 21. siječnja, 2021.
Uklanja prašinu snažnim usisavanjem, a nastavak omogućava besprijekorno čiste tvrde podove

Sa svojim izmjenjivim mlaznicama, LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ može se jednostavno prebaciti iz usisavača u mop i obrnuto u samo nekoliko sekundi, i to promjenom dodataka.

LG će na prvom virtualnom sajmu CES 2021 predstaviti svoj najnoviji bežični štapni usisavač LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+. Novi nadograđeni model donosi impresivne rezultate čišćenja za sve vrste podova i ima novu postaju za punjenje koja automatski čisti spremnik za prašinu te puni usisavač nakon upotrebe, povećavajući praktičnost za korisnike i minimizira izloženost korisnika prašini

Svojim potpuno automatiziranim sustavom za uklanjanje prašine, stalak za punjenje čini pražnjenje usisavača jednostavnim i higijenskim. Kad se CordZeroThinQ A9 Kompressor+ stavi u postolje, sadržaj spremnika automatski se usisava u stalak za punjenje i skuplja u priloženu vrećicu za prašinu. Kad je postupak pražnjenja završen, usisavač se nastavlja puniti sve dok je na stalku za punjenje.

Postaja za punjenje pruža iznimnu učinkovitost iskorištavanja prostora: dizajnirana je da se u njoj može skladištiti usisavač te njegov set od šest dodataka i mlaznica. Kombinirani uređaj 2 u 1, alat za proreze i mlaznica za kućne ljubimce mogu se pohraniti u višenamjenski stalak čime se postiže uredan izgled. Postavke na stalku za punjenje mogu se lako prilagoditi s pomoću displeja koji je osjetljiv na dodir, a tu je i prekidač za ručno pokretanje čišćenja spremnika za prašinu.

Sa svojim izmjenjivim mlaznicama, može se jednostavno prebaciti iz usisavača u mop i obrnuto u samo nekoliko sekundi, i to promjenom dodataka. Mlaznica Power Carpet uklanja prašinu s tepiha snažnim usisavanjem, a nastavak Power Mop omogućava besprijekorno čiste tvrde podove. Kontrole jednim dodirom, dva paketa baterija s mogućnošću brze promjene i perivi filtri koji se mogu zamijeniti doprinose jednostavnosti korištenja, higijeni i učinkovitosti uređaja za čišćenje. Vlasnici originalne serije CordZeroThinQ A9 mogu uživati u istoj praktičnosti s nadogradnjom nastavka Power Mopa koji se prodaje zasebno.

Marin Režić
Uvjeti u domu na što višoj higijenskoj razini
“CordZeroThinQ A9 Kompressor+ i revolucionarni stalak za punjenje podižu čišćenje i praktičnost na novu razinu”, rekao je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. “Ovo impresivno rješenje za čišćenje dio je trajne misije LG-ja da zaštiti korisnike i njihove obitelji tako da uvjeti u domu budu na što višoj higijenskoj razini.”
Najčitanije iz rubrike