Dome slatki dome
LIFESTYLE LG WASHTOWER

Dva uređaja u jednom, praktično u učinkovito
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Napredna umjetna inteligencija perilice skraćuje vrijeme ciklusa i potrošnju energije, a sušilica eliminira bakterije

Kombinirana perilica i sušilica rublja LG WashTower dolazi u jednoj jedinici s najnovijim tehnologijama i pametnim značajkama, a korisnicima nudi potpunu njegu odjeće i vrhunsku praktičnost. Ovaj inovativni kućanski uređaj bit će dostupan diljem svijeta ove godine.

Za razliku od perilica i sušilica drugih proizvođača, koje se postavljaju jedna na drugu, LG-jev WashTower dizajniran je kao dva uređaja u „jednom tijelu“. Na početku ciklusa pranja integrirana jedinica pokazuje koliko će vremena trebati da se dovrši pranje i sušenje. Perilica također dijeli podatke sa sušilicom, koja automatski postavlja optimalni ciklus i zagrijava bubanj, pridonoseći boljim rezultatima i kraćem vremenu pranja i sušenja rublja.

Za jedinstveni dizajn perilice i sušilice rublja WashTower LG-jevi dizajneri su se potrudili kako bi osigurali maksimalnu jednostavnost korištenja. Za razliku od perilica i sušilica koje se postavljaju jedna na drugu, kad svaki aparat ima svoju upravljačku ploču, WashTower može se pohvaliti jednim praktičnim, jedinstvenim i intuitivnim sučeljem. Sveobuhvatni Center Control smješten je između perilice i sušilice, za jednostavan pristup i upravljanje svim aspektima tog cjelovitog rješenja za rublje.

Visina perilice i sušilice LG WashTower manja je 87 milimetara od prosječne kombinirane visine okomito pričvršćenih jedinica, pa je punjenje i vađenje rublja iz gornje sušilice puno lakše. WashTower nudi velik kapacitet – maksimalno punjenje od 17 kilograma za perilicu i 16 kilograma za sušilicu.

S obzirom na to da posjeduje najsuvremeniju pametnu tehnologiju i tehnologiju za njegu rublja, pruža korisnicima izvanredne performanse i jednostavnost korištenja. Zahvaljujući značajki TurboWash 360° i motoru Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD) perilica jamči brzo, ali nježno pranje i čistu odjeću. Perilica također otkriva težinu i mekoću odjeće kako bi izračunala najbolje podešavanje za svako punjenje. Napredna umjetna inteligencija perilice skraćuje vrijeme ciklusa i potrošnju energije bez gubitka učinkovitosti, a sušilica ima tehnologiju pare za postizanje maksimalne higijene, eliminirajući 99,99 posto uobičajenih bakterija.
Marin Režić
Iskoristiti prostor
“S revolucionarnim proizvodima poput perilice rublja TWINWash, a sada perilice i sušilice rublja WashTower, LG nastavlja pokazivati svoju predanost da poboljša iskustvo korisnika i pridonese učinkovitom iskorištavanju prostora u domu“, rekao je Dan Song, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Ovo cjelovito rješenje rezultat je naših neprekidnih nastojanja da pojednostavimo kućanske poslove kako bismo korisnicima pružili više slobodnog vremena za bolji život.“
Možda ste propustili...

DIZAJN: KOMFOR UZ MALE ZAHVATE

Pripremite se za ugodno opuštanje

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike