Mozaik
OPĆA OPASNOST: USKORO SNIMKA KONCERTA U DOMU SPORTOVA

Live spot za pjesmu “Bivše ljubavi”
Objavljeno 10. kolovoza, 2020.
Opća opasnost objavila je live spot za pjesmu "Bivše ljubavi" izvedenu na spektakularnom koncertu u rasprodanom Domu sportova 16. studenoga 2019., a snimka koncerta uskoro će se naći u prodaji. "Bivše ljubavi" također je pjesma s kojom će nastupiti i na ovogodišnjem, 12. CMC festivalu Vodice, koji će se održati 4. i 5. rujna.

Gotovo 4000 fanova uživalo je u trosatnom spektaklu koji je publici pružila ova fantastična rock-šestorka. Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput "Treba mi nešto jače od sna" i "Jednom kad noć" te onih s aktualnog albuma: "Kriva si" i "Karta do prošlosti" podsjetili su zašto njihov uspjeh traje već punih 27 godina. Kako bi svi njihovi fanovi, sadašnji i budući, mogli posvjedočiti o kakvom se spektaklu radilo, Croatia Records uskoro će na Blu-rayu i dvostrukom CD-u objaviti snimku koncerta.

U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava tog koncerta bit će vrhunsko rockersko audiovizualno iskustvo. Opća opasnost svojoj publici uvijek daje najbolje od sebe jer na kraju, kako sami njezini članovi kažu: "Najbitniji ste vi - naša publika i Opća opasnost Fan Club". V.Gr.
Najčitanije iz rubrike