Tehno
HRVATSKI TELEKOM I ZAGREBAČKA BANKA

Predstavili Telekom Bankarstvo
Objavljeno 30. kolovoza, 2019.
Hrvatski Telekom, i Zagrebačka banka su tržištu predstavili Telekom Bankarstvo – cjelovitu uslugu mobilnog bankarstva (mobilna aplikacija, tekući račun, devizni račun, žiroračun, besplatne transakcije, internet bankarstvo te ostale usluge banke, poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje), što je ujedno i prva takva suradnja na hrvatskom tržištu. Postupak ugovaranja Telekom Bankarstva vrlo je brz i jednostavan te ga je u cijelosti moguće obaviti digitalno, bez odlaska u poslovnicu banke, u nekoliko minuta. Usluga je na raspolaganju korisnicima smartphonea, pri čemu će korisnicima Hrvatskog Telekoma biti dostupne posebne pogodnosti.


Korisnici Telekom Bankarstva prvi put će moći koristiti IziPay uslugu, koja im omogućava potpuno sigurno slanje novca klikom na kontakt iz imenika. IziPay omogućuje da pošaljete novac drugoj osobi, neovisno u kojoj banci u Hrvatskoj ima račun, a da ne znate njezin IBAN i/ili banku. Također, svako slanje novca preko IziPaya je bez naknade. Dodatno, primatelj plaćanja nema obavezu preuzimanja aplikacije, nego se za primanje novca može registrirati i preko web-stranice te je registracija također bez naknade. Korisnicima HT-a prilikom korištenja aplikacije ne troši se internet iz tarife ili opcije, a prilikom kupnje Simpa bonova moguće je ostvariti i do 30 posto više kuna na bonus-račun.


Osim inovativnih značajki, velika prednost usluge je i njezina naknada. Naime, Telekom Bankarstvo na raspolaganju je već od deset kuna mjesečno, što ga čini cjenovno najpristupačnijom digitalnom bankarskom uslugom na tržištu. Radi se o cjelovitoj bankarskoj usluzi (mobilna aplikacija, tekući račun, devizni račun, žiroračun, besplatne transakcije, internet bankarstvo te ostale usluge banke, poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje) te su korisniku, uz osnovne bankarske usluge poput transakcijskih računa, na raspolaganju i dodatne pogodnosti, primjerice, deset besplatnih transakcija mjesečno, od čega do tri podizanja gotovog novca s kunskih računa na bankomatima drugih banaka unutar Hrvatske i EU-a bez naknade.


Također je bez naknade podizanje gotovog novca debitnim karticama na Zabinim bankomatima (HRK) te u inozemstvu na bankomatima Grupe UniCredit karticama kunskih računa. M.R.
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike