Mozaik
ZAPOČELE TURNEJU

Duo Meritas slavi 20 godina postojanja
Objavljeno 15. srpnja, 2019.
U godini posvećenoj njihovih prvih 20, Meritas širi svoj glazbeni vidokrug, svoje polje djelovanja, posjećujući pozornice diljem i izvan Hrvatske, od Visa do Krapinskih Toplica, Knina i Čitluka, pa sve do Petrinje i Zagreba… Kilometri i nautičke milje se nižu, ljetna turneja je krenula, pa će tako ovog ljeta nastupiti 18. srpnja u Krapinskim Toplicama, 19. srpnja u Zagrebu, 26. srpnja u Petrinji, 10. kolovoza u Šibeniku, 16. kolovoza u Čitluku, 17. kolovoza u Kninu, 19. kolovoza u Visu, a turneju završiti 28. kolovoza u Varaždinu na Špancirfestu, koj ih posebni veseli.

- Zaista nas raduje što ljetnu turneju završavamo na Špancirfestu, na kojemu smo prvi put zasvirale prije nešto više od deset godina. Tada smo izvele i našu, tek nastalu, "Odjednom ti", koja je zaživjela sve do danas i postala na neki način bezvremena. Naših prvih 20 godina slavimo na najljepši mogući način – koncertno! Posebno nas veseli što posjećujemo pozornice i gradove u kojima do sada nismo svirali. Veliko nam je zadovoljstvo nizati koncerte pred publikom koja nas, možda, još nikada, nije doživjela uživo. Veselimo se svakom od koncerata i pozivamo sve da nam se pridruže ako se nađu u blizini - komentiraju Meri Jaman i Anita Valo.

Meritas ovu godinu provodi u dovršavanju svog novog albuma te kao i uvijek, potvrđujući svoju konstantu, nižu singl po singl, spot po spot te tako uspješno nadopunjuju svoju već odavno impozantnu pjesmaricu. T.K.
Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

GLAZBENIK JE VELIKI LJUBITELJ I ZAŠTITNIK MAČAKA

Baby Lasagna i mačak Stipe postali su junaci slikovnice o prijateljstvu

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike