Mozaik
TKO SU BILI NAJGORI GLUMCI I FILMOVI GODINE?

Trump nominiran za Zlatnu malinu
Objavljeno 22. siječnja, 2019.
Neuspješni mafijaški film Johna Travolte "Gotti" i predsjednik Donald Trump nominirani su za Zlatne maline, ‘nagrade‘ za najgora filmska ostvarenja u 2018. koju su organizatori proglasili godinom katastrofa, na ekranu i izvan njega. Posljednji u nizu filmova o Sherlocku Holmesu "Holmes & Watson” dobio je šest nominacija, uključujući za najgore glumce Willa Ferrella i Johna C. Reillyja, "koji su upropastili dva najvoljenija lika svjetske literature". Trump je nominiran za najgoreg glumca za ‘cameo‘ uloge u dvama dokumentarcima prošle godine, "Death of a Nation" redatelja Dinesha D’Souza i "Fahrenheit 11/9” Michaela Moorea. Trump već ima Zlatnu malinu iz 1989. za igranje samoga sebe u filmu "Ghosts Can’t Do It” s Bo Derek. Trumpova supruga Melania i bliska suradnica Kellyanne Conway nominirane su za sporedne glumice za arhivske snimke korištene u "Fahrenheitu 11/9”.

"Gotti", film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Johnu Gottiju, potpuno je propao na kinoblagajnama, i nominiran je za najgori film, scenarij i najgori glumački par Johna Travoltu i njegovu suprugu Kelly Preston. Za nominirane i dobitnike glasa oko tisuću članova Zlatne maline iz 24 zemlje, koji se za 40 dolara u udrugu mogu učlaniti mogu internetskim putem.

Dobitnici, ako se pojave na dodjeli dan uoči Oscara, dobiju kipić u obliku maline veličine loptice za golf, smještene na roli filma, posprejan zlatnom bojom. Nagrada stoji pet dolara. Hina
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike