Mozaik
KONCERTNA POSLASTICA NA POČETKU NOVE GODINE

The Frajle 11. siječnja u Županji
Objavljeno 19. prosinca, 2018.
Četiri žene koje publika naprosto obožava - The Frajle, najpoznatije prema sloganu "Četiri dame, jedan show", napokon stižu i u Županju. Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu i smijeh koji se teško može opisati riječima. Nakon rasprodanih ljetnjih koncerata diljem regije i jadranske obale, The Frajle ove zime stižu u Županju, a koncert će se održati u petak, 11. siječnja, u dvorani Mladost.

Između koncerata i ulaska u Novu godinu, The Frajle su izdale album "LIVE", u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao vječiti podsjetnik na "koncert koji publika može ponijeti sa sobom". Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer koncerti The Frajli mahom su rasprodni, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena.

Trenutačno The Frajle rade na novom studijskom albumu koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvim mjesecima 2019. godine. Do tada su ispunile kalendar koncertima, pa ih tako publika može slušati i gledati na Badnjak u Zagrebu, a za doček Nove godinu u Šibeniku. Karte za koncert u dvorani Mladost u Županji već su u prodaji na lokaciji: Stanobiro, Trg Republike 7 (od 7 do 14 sati), online na www.ticketshop.hr i na dan koncerta na blagajni dvorane. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike